Rea!

Dåliga färger? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? då är det dags att byta iPhone X Skärm Original Kvalitet (B) med tillhörande glas på din iPhone X!

Skärmen på mobilen kan gå sönder och resultera i sprickor och sämre färger. Det innebär att du troligtvis har en trasig LCD och GLAS som behöver repareras eller bytas ut. För att lösa detta problem och göra din iPhone X som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande OLED LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone X Skärm Original Original Kvalitet (B)! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg så som skruvmejslar du behöver för att byta skärmen!

2,499.00kr 1,999.00kr

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Specialverktyg som krävs
  • 30 Butiker
  • Snabb & Hållbart

HANDLA I BUTIK & ONLINE

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

HANDLA I BUTIK & ONLINE

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE
  • Högsta kvalité
  • 30 Butiker
  • Specialverktyg
  • Snabbat & Hållbart

iPhone X Skärm Original Kvalitet (B)

Byt Skärm & Glas på din iPhone X själv!

Denna skärm är byggd på Original LCD(OLED) och är vår näst bästa skärm i sortimentet!

iPhone X Skärm Original Kvalitet (B) kan du köpa här tillsammans med allt du behöver för att laga själv, våra skärmar kommer kompletta och monterade för dig, för ett så enkelt arbete som möjligt. iPhone X skärm är utav så kallad OLED vilket ger optimal svärta och färgåtergivning. Utöver det så får du också den bästa kontrasten och ljusstyrkan i en skärm någonsin. Läs gärna mer om OLED här!

Detta är vår näst bästa skärm sett till kvaliteten. Den har en Original LCD i men är steget under vår bästa skärm som heter Original OLED + Touch, detta innebär att du kan uppleva en lätt fördröjning i touchen. Läs gärna mer om OLED här!

När är det dags att byta?

När din skärm är sönder för att du tappat den eller när du märker att färgerna och touchen har tappat kvalitet kan det vara dags att byta skärm! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta kamera på egen hand. Du kan också kolla på. våra guider för att se hur experterna reparerar!

Behöver du byta något mer?

Om du vill passa på att göra en till reparation på din telefon? Till exempel byta kamera eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone X direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone X. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone X som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone X Skärm Original Kvalitet är kompatibel med

  • Apple iPhone X

Byta skärmen & LCD/OLED på din iPhone X  är inte alls avancerat, enklast är det att följa en guide på nätet. Men vi rekommenderar dig att vara försiktig även om du är bekväm i reparationer. Fler fördelar med att göra det själv är att det är mer ekonomiskt att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, reparera själv eller reparerad av experter. Reparerar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.

Stäng meny
×

Kundvagn