Rea!

iPhone X Sensorflex + Samtalshögtalare

199.00kr 179.00kr

BESKRIVNING

OBS! Ett byte av denna del resulterar med att Face-Id försvinner!

Slocknar inte displayen vid samtal? Tänds inte displayen när du tar upp telefonen? Då är det dags att byta ut Sensorflexen på din iPhone X!

Mobilens Sensorflex kan ibland sluta att reagera. Detta gör att telefonen inte reagerar som den ska vid samtal eller de tillfällen när skärmen skall slockna av sig själv. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone X Sensorflex! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ipx-samtal Kategori

Byt Sensorflex på din iPhone X!

iPhone X Sensorflex köper du här hos Fix My Phone, gör arbetet själv eller så hjälper vi dig. Sensorflexen är den del på mobilen som känner av när du lägger den emot örat vid samtal. Detta gör att telefonen slocknar så att inga knappar trycks in av misstag. Det är också den delen som känner av och släcker skärmen när den inte används. Kommer du åt knappar när du pratar i telefon? Slocknar inte telefonen när du låser den? Denna reservdel löser dina problemen! Köp iPhone X Sensorflex idag och slipp problemen!

När är det dags att byta?

är du upplever att din Sensorflex inte reagerar, att telefonen fortfarande är tänd vid samtal mot örat och att den inte justerar ljuset själv. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta iPhone X Sensorflex på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta skärmen eller kameran är det bra att passa på att köpa dessa delar också. Har skärmen blivit repig eller till och med trasig? Då är det bra att byta denna för att förlänga livet på mobilen, du byter lätt själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone X. Vi rekomenderar också att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone X som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone X Sensorflex är kompatibel med

  • Apple iPhone X

Byta Sensorflex på din iPhone X klarar du enkelt själv med hjälp av en guide. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Vissa fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa reservdelar och verktyg och reparera själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av Sensorflex eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.