Rea!

iPhone X Högtalare

129.00kr

BESKRIVNING

Högtalaren sprakar? Har ljudet slutat att fungera när du lyssnar på musik eller pratar i högtalartelefon? Då är det dags att byta ut Högtalare på din iPhone X!

Mobilens högtalare kan ibland sluta att fungera och därmed inte ge något ljud. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone X Högtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på hemsidan!

Artikelnummer ipx-hög Kategori

Byt Högtalare på iPhone X!

iPhone X Högtalare köper du här hos Fix My Phone, gör arbetet själv eller så hjälper vi dig, du bestämmer själv. Högtalare på din mobil ser till så att du kan spela upp exempelvis musik eller annat ljud genom den nedre högtalaren på mobilen. Vid samtal används denna del när du sätter på högtalarfunktionen för att få högre ljud, eller när du lyssnar på musik utan hörlurar. Sprakar det eller är helt tyst? Köp iPhone X Högtalare idag för att ordna problemet!

När är byte av Högtalare rimligt?

är du märker att din telefon inte ger ifrån sig något ljud eller när det är fel på ljudet som när det sprakar är det dags att byta! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du köper enklast mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta iPhone X Högtalare på egen hand.

Fler delar än iPhone X Högtalare som behöver bytas ut?

Behöver du göra fler än en reparation på din mobiltelefon? Exempelvis byta skärmen eller kameran är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Har skärmen blivit rispig eller till och med trasig? Då är det bra att byta denna för att förlänga livet på mobilen, du byter lätt själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone X. Vi rekomenderar också att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone X som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone X Högtalare är kompatibel med

  • Apple iPhone X

Byta Högtalare på din iPhone X klarar du av på egen hand med hjälp av en guide. Men vi rekommenderar dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är bekväm i att laga mobiler. Vissa fördelar med att reparera det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och reparera själv. Istället för att laga hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av Högtalare eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.