iPhone X Bluetooth Flex

129.00kr

BESKRIVNING

Ansluter inte din enhet via bluetooth? Kan du inte använda dina trådlösa hörlurar? Då är det dags att byta ut NFC & Bluetooth Flex på din iPhone X!

Mobilens Bluetooth Flex kan ibland sluta att reagera. Detta gör att telefonen inte reagerar som den ska när du ansluter till en annan bluetooth enhet. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone X Bluetooth Flex! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ipx-btf Kategori

Byt Bluetooth Flex på din iPhone X!

iPhone X Bluetooth Flex köper du här hos Fix My Phone, välj själv om du vill göra jobbet på egen hand eller om vi skall hjälpa dig. Bluetoothflexen är den del på mobilen som gör att din bluetooth fungerar eller inte. Det är också den delen som styr NFC i mobilen som låter dig parkoppla enheter med baksidan emot varandra. Kan du inte synka med bluetooth? Fungerar inte dina trådlösa hörlurar? Denna reservdel löser dina problemen! Köp iPhone X Bluetooth Flex idag och slipp problemen!

När är det hög tid för att byta ut?

är du upplever att din Bluetooth eller NFC inte reagerar, att telefonen fastnar i ett läge där den inte kan ansluta via bluetooth trots omstarter. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta iPhone X Bluetooth Flex på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta skärmen eller kameran är det bra att passa på att köpa dessa delar också. Har skärmen blivit repig eller till och med trasig? Då är det bra att byta denna för att förlänga livet på mobilen, du byter lätt själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone X. Vi rekomenderar också att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone X som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone X Bluetooth Flex är kompatibel med

  • Apple iPhone X

Byta Sensorflex på din iPhone X klarar du enkelt själv med hjälp av en guide. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Vissa fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa reservdelar och verktyg och reparera själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av NFC & Bluetooth Flex eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.