Rea!

iPhone X Baksida Vit

1,999.00kr

BESKRIVNING

Sprucken baksida? Tappat telefonen? Repor? Inga problem!

Med denna iPhone X Baksida Vit (Silver) så får du en helt ny baksida att sätta på din mobil. Original apple logo och tillhörande ram följer med denna del. Allt för att du ska få ett så bra resultat som möjligt och underlätta reparationen.

Vi erbjuder självklart också alla verktyg du behöver för att byta, kolla igenom utbudet och köp precis det som du behöver idag!

Artikelnummer ipx-bsw Kategori

Byt ut Baksidan på din iPhone X själv!

iPhone X Baksida Vit är bäst att köpa hos oss på Fix My Phone. Våra baksidor är av originalkvalitet och innefattar logga och tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar etc. Passa på att byta baksidan om din baksida blivit skadad eller full med repor. Du kanske har tappat telefonen en eller flera gånger utan skal så att den slits? Haft oturen med telefonen i fickan och nycklar har gjort repor? Har du fått en spricka i linsen? Köp iPhone X Baksida Svart idag och lös problemet samtidigt som din iPhone X blir som ny igen.

ska jag köpa en köpa ny baksida till mobilen?

Om du upptäcker att din baksida har sprickor eller repor då kan den vara trasig och i behov av att bytas. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa mobildelar, reservdelar och verktyg direkt här på nätet. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta baksidan helt själv!

Flera delar som behöver bytas? laddkontakt?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta laddkontakt eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone X direkt hos oss med original kvalitet. Eller är det kanske så att mobilen inte tar emot laddning när du försöker ladda? Köp då en laddkontakt till iPhone X och byt själv. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone X behöver. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone X som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone X Baksida Vit med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone X

Byta Baksida på din iPhone X kan du göra med hjälp av guider på nätet. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationen. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av Baksidan eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.