iPhone SE Vibrator

45.00kr

BESKRIVNING

Iphonen har inte vibrerat på ett tag? Väcker inte alarmet dig när du har satt det på vibration?
Då är vårt tips att du byter ut Vibratorn på din iPhone SE!

Vibratorn kan se stadig ut, och det är den, men även den kan lägga av. Detta gör att telefonen inte längre kan
hjälpa dig som förr. En simpel lösning är ett byte av iPhone SE
Vibrator! Köp reservdelar via Fix My Phones webshopp!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att reparera och ta en titt av vårt utbud på
hemsidan!

Artikelnummer ipSE-Vib Kategorier ,

Köp och byt ut Vibrator på iPhone SE!

Det är dags att byta ut iPhone SE vibrator när den slutar göra sin funktion, att vibrera.Vi har den här på Fix My Phone. Vi gillar när man har val, vill du laga den själv eller vill du lämnain den till vår butik? Du bestämmer själv. Vibratorns funktion är precissom det verkar, den sköter vibrationerna i din mobil. Man tänker inte på hur mycket man använder sig av vibratorn,allt från meddelanden, när det ringer, alarmet och även spel. Funkar inte denna del riskerar du att missaviktiga samtal och meddelanden.Köp en iPhone SE Vibrator på vår webbshop idag!

När är det på tiden att byta vibratorn?

Ett snabbt svar: När den slutar vibrera. När vibrationsfunktionen läggs av, det är då man inser hur viktig den funktionenär. Den hjälper dig vid de tillfällen du inte kan använda ljud, på jobbet eller i skolan t.ex..Fix My Phone har det din iPhone behöver till låga priser! Du kan köpamobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Vad du behöver för att byta ut en vibratorär själva vibratorn och verktygen, så ifall du inte har dom så finns även dom här.

Är det lika enkelt att byta ut fler delar?

Ja, det är det! Vissa delar kanske kräver mer pill än andra, men inget är svårt.Vilken dag som helst så kan oturen slå till, det kan vara flera delar som går sönder, hur ska du göra då?Som att byta ut batteriet eller volymflexen? Första steget är redan gjort, du är här och köper delar! Har skärmen spruckiteller fått repor? Byt enkelt ut skärmen på din telefon själv. Vi har även väldigt enkla och fina guider som hjälper dig steg för steg.På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer avreparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone SE. Utöka din och din iPhones tid tillsammansgenom att köpa till mobiltillbehör som skal, fodral och liknande, så är chansen att något går sönder mycket mindre.

Denna iPhone SE Vibrator är kompatibel med

  • Apple iPhone SE

Visste du att vi har guider här på hemsidan hur man byter ut delar? Med dom så blir det hur simpelt som helst.Ta din tid, kolla på videon ett par gånger innan du sätter igång.Även våra experter måste ta det försiktigt och vara väldigt noggranna!Vissa fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa reservdelar och verktyg ochordna själv. Istället för att reparera i en butik. Lagar du självså blir det heller inte lika dyrt. Investera det du sparar i fantastiska soundpods! Vidandra frågor om byte av Vibrator eller någon annan produkt, så finns vi på Fix My Phone alltidtill hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.