iPhone SE Simkortshållare

35.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone SE Simkortshållare - gra Grå 35.00kr

iPhone SE Simkortshållare Space Gray

spinner
iPhone SE Simkortshållare - silver Silver 35.00kr

iPhone SE Simkortshållare Silver

spinner
iPhone SE Simkortshållare - rose-guld Rosé guld 35.00kr

iPhone SE Simkortshållare Rosé Guld

spinner
iPhone SE Simkortshållare - guld Guld 35.00kr

iPhone SE Simkortshållare Guld

spinner

BESKRIVNING

Orsakar simkortsluckan problem?

Då är det bäst att beställa en splitter ny! Som tur är erbjuder vi på Fix My Phone en ny
till väldigt lågt pris. Det kan knappt blir enklare och smidigare, bara snabb leverans. Beställ hem din reservdel
redan idag och få den skickad redan samma dag om du beställer innan 15:00 eller inom 24h. Alltid fast frakt på 29kr. Gör
dig själv och din iPhone SE en tjänst och beställ en ny simkortshållare till iPhone SE
från fixmyphone.se idag!

Artikelnummer ipse-skh Kategorier ,

iPhone SE Simkortshållare

iPhone SE Simkortshållare är små, det är inget konstigt ifall man skulle råka tappa bort den.Eller kan den ha gått sönder? Problemet blir enkelt löst, ifall du letar efter en ny med ett schysst pris, så har vi på Fix My Phone det.är något är litet så är det enkelt att det försvinner, samma sak gäller för simkortshållaren. Då kan du köpa eny här på webbshoppen och få den levererad inom ett par dagar. Leveransen skickas alltid inom 24h, oftastsamma dag när ordern genomförs innan 15.00 på en vardag. Vi har även 3 månader garanti!

Har det blivit svårt att öppna/stänga luckan?

Om din Simkortshållare för mobilen inte fungerar som du vill, böjd eller sönder så är det något som väldigt enkelt kan lösas.Efter en snabb leverans så kommer du ha en ny lucka och din mobil blir hel och fullt fungerande igen, underbart!Hur smidigt som helst. Förläng inte problemet, beställ en ny del idag och lös problemet.

Övriga delar eller mobiltillbehör i behov?

Vi har ett brett sortiment för allt som behövs, så kolla gärna igenom allt ifall du märker att du behöver något annat.Ska du beställa så är det är snabbt och smidigt!Behöver du något inom reparationer, reservdelar, mobiltillbehör? Som våra grymma soundpodsoch mera, så har vi det! Vi vill inte att du ska behöva åka omkring eller handla från olika platser.Vi förespråkar enkelhet och kvalitet efterallt, din tid är värdefull. Välkommen till oss påFix My Phone – Din partner och butik för allt till din mobil. Reparation, mobildelar & mobiltillbehör.