iPhone SE Powerknapp & Volymflex

199.00kr

BESKRIVNING

Fungerar inte blixten? Eller så låser sig knappen? Då är det dags för en ny powerknapp med tillhörande flexar på din iPhone SE!

Alla delar har ett viktigt syfte och den här delen är absolut inget undantag, det kan vara svårt att hantera telefonen
om powerknappen inte fungerar som den borde. Detta gör att du inte kan låsa/stänga av
telefonen med hjälp av knappen. Denna del förhindrar problemet med att inte få blixt i kameran eller dåligt samtalskvalitet.
Ett byte av iPhone SE Powerknapp är lösningen på
dessa problem! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS. Glöm inte att du behöver speciella verktyg för att laga en iPhone, köpt till dessa ifall du inte har.

Artikelnummer ip5SE-power Kategorier ,

Byt Powerknapp & Volymflex på din iPhone SE själv!

Skulle din iPhone SE powerknapp & volymknapp sluta fungera så hjälper vi dig.Vi har allt du behöver för att laga själv, som verktygen som behövs. Powerknapp delen som sitter på samma sida avtelefonen som du låser/låser upp och stänger av telefonen med. Men det är inte allt den gör!Samtalskvaliteten och blixten i kameran är beroende av den här delen. Får man Problem med blixten så kan detoftast lösas ifall man byter ut Powerknappen/Volymflexen, det kan även gälla när det är fel med samtalskvalitén.Att leva med en iPhone med söndrig powerknapp/Volymflex förstör bara din livskvalité.

Hur ser jag när jag ska byta ut delen?

Det finns ett par tecken. Har du kanske problem med blixten eller sålåter inte mikrofonen som den skall, då borde du beställa en ny! Du kan alltid vara säker på att Fix My Phone har det dubehöver! Du kan lita på att du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg på vår webbshop. Verktygen kan duanvända för att laga telefonen och byta iPhone SE Powerknapp helt själv, ta gärna hjälp av våra guider på hemsidan.

Är telefonen totalsönder och allt behövs bytas ut?

Vill du ta tillfället i akt och byta ut mer delar? Du måste kanske även byta skärmeneller batteriet, då kan du lita på att vi har det. Det är väldigt jobbigt att behöva oroa sig att ha en laddningssladdtill hands eftersom din telefon dör snabbt. Vill du ha ett batteri med original kvalitet? Då har du tur! För det är vårt batteri.På vår webbhshop erbjuder vi varor av hög kvalitet föralla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone SE. Ta även en titt på vårt sortiment avmobiltillbehör som skyddar din iPhone SE så som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone SE Powerknapp & VolymFlex är kompatibel med

  • Apple iPhone SE

Det är inget krångel att byta ut powerknappen, speciellt med våra guider du kan följa steg för steg. Det är viktigtatt ha gott om tid på sig. Det är på ett sätt samma princip som avancerat lego, lägga rätt del på rätt plats!Vill du göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga på egen hand.Istället för att reparera hos en verkstad. Vi erbjuder alltid tre månaders garanti.Lagar du själv blir det billigare. Vårt råd är att du köper ett skal med pengarna du sparar genomatt laga den själv, vi vill inte heller att din mobil ska gå sönder igen.Skulle du även ha andra frågor gällande byte av Powerknapp eller någon annanprodukt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.