iPhone SE Kameralins

45.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone SE Kameralins - rose-guld Rosé guld 45.00kr

iPhone SE Kameralins Rose Guld

spinner
iPhone SE Kameralins - guld Guld 45.00kr

iPhone SE Kameralins Guld

spinner
iPhone SE Kameralins - silver Silver 45.00kr

iPhone SE Kameralins Silver

spinner
iPhone SE Kameralins - gra Grå 45.00kr

iPhone SE Kameralins Space Gray

spinner

BESKRIVNING

Inte lika bra kvalité längre?
Att kvalitén blir sämre kan vara orsaken av en spricka på linsen.
Då finns det inte ett bättre tecken att man ska byta Kameralins på din iPhone SE!

Blir bilderna dåliga så kan det vara linsen som är skurken. Köp
en helt ny kameralins, annars kan hela kameran går sönder. Du fixar
alla dessa problem genom ett byte av iPhone SE Kameralins! Köp reservdelar och
mobildelar via Fix My Phone!
PS! Kom ihåg att du behöver speciella verktyg för att byta ut delarna, har du inte några så kan du köpa hos oss!

Artikelnummer ipse-kl Kategorier ,

Reparera Kameralinsen på din iPhone SE!

Kameralinser har vi här på Fix My Phone. Vi har alla delar och verktyg sombehövs för att du skall kunna laga på helt egen hand. När var det senaste gången du tog med en riktig kamera någonstans?Det händer, men nu för tiden så tar mobilen över den rollen mer och mer. Det är en värdefull funktion.Blir det suddiga bilder? Finns en spricka i kameralinsen?Agera då fort med att köpa en ny lins så slipper skadan blir värre och du kommer kanske få behöva köpa en ny kamera istället,det blir billigare! Köp iPhone SE kameralins så löser du allt strul med bilderna.Upplev känslan att få vackra bilder med din iPhone SE igen!

Måste jag byta hela kameran?

ej, om bara linsen är trasig så är det bara den du behöver byta, Apple har gjort det enkelt för dig.Som bonus så är det billigare också! Men det gäller att man byter ut den innan själva kameran går sönder.Vårt tips är att byta linsen så fort den har fått en skada, även om kameran funkar så borde du byta ut den.Vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Alla mobildelar/reservdelar och verktyg finns hos oss.Verktygen behövs för att till för att laga telefonen och byt ut kameralinsen själv. Du kan även lämna in den tillågon av våra butiker så reparerar våra experter den åt dig.

Vill du passa på och byta ut fler delar?

Vill du passa på och köpa flera delar till din iPhone SE? Stort som litet, allt från ett skärmbytetill ny laddningsport eller batteri? Köp dessa reservdelar samtidigt så försvinner dina beskymmer.Att batteriet blir sämre finns det tyvärr inget att göra åt, men det är ett enkelt problem att fixa.Få hjälp av våra guider och ett köp batteri till iPhone SE direkt hos oss med original kvalitet.På Fix My Phone erbjuder produkter av högst kvalité som är menade för alla typer avreparationer som du behöver göra på din iPhone SE. Köp med mobiltillbehör som skyddar diniPhone SE som skärmskydd, skal eller fodral, så undviker du att den går sönder igen.

Denna iPhone SE Kameralins är kompatibel med

  • Apple iPhone SE

Känner du dig osäker att byta kameralinsen på din iPhone SE så kan våra guider vara till användning.Många tror att man måste vara en expert för att byta ut delar, men det är långt från sanningen. Var bara noga med att varaförsiktig när du ska reparera din iPhone. Om du inte är erfaren i reparationer, stressa inte då!Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom du kanräkna med Fix My Phone i alla lägen, kan du bestämma vilken lösning som är bäst för dig. reparerasjälv eller lämna in till våra reparatörer. När du byter ut själv blir det skillnad i pris jämfört med omen reparatör gör det, billigare med andra enklare ord! Med pengarna du sparar kan du investera i andra tillbehör!Vid frågor finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga via chatt eller mail service@fixmyphone.se