iPhone SE Kamera bak

325.00kr

BESKRIVNING

Trött att folk klagar på dina bilder? Blir bilderna inte lika bra som dina vänners? Svårt att få fokus eller spricka i kameran? Då tycker vi att man ska byta ut Kameran med tillhörande flexar på din iPhone SE!

Det kan börja med att bilderna blir dålig, men väntar man för länge så kan det sluta med att kameran slutar fungera helt. Då är det ett glasklart tecken att du behöver byta ut din kamera.
Alla problem blir bortblåsta med ett byte av iPhone SE Kamera! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!
PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att byta kameran!
Artikelnummer ip5SE-bk Kategorier ,

Byt ut Kamera på din iPhone SE själv!

iPhone SE Kamera bak finner du hos oss med alla verktyg som krävs för att laga den helt själv.Det finns en anledning till varför kameran är så viktig, mobilen har ersatt kameran.Anledningen är för att vi använder mobilkamera tillallt, semesterfoton, bröllop, sociala medier och så mycket mer. Blir du aldrig nöjd med dina bilder?Fokuset vill inte lägga sig? Har linsen fått en spricka? Ta bort problemet, låt inte minnen förstöras med dåliga bilder,beställ en ny idag. Samtidigt så blir din iPhone SE Kamera som splitter ny igen och du kan ta vackra bilder!

Är det ok att vänta med att byta?

Gör helst inte det, har det blivit en skada så är det enklare för den att få fler eller större skador.Blir dina bilder inte lika bra som alla andras? Då ser det ut som att din kamera är trasig eller håller på och går sönder.Fix My Phone har alltid allt du behöver inom reservdelar & mobildelar! Här på sidan så kan du hitta våra guider,använd gärna dom är du reparerar din iPhone SE. Kom även ihåg att vi erbjuder 3 månaders garanti på våra kameror.

Vill du passa på och byta ut fler reservdelar?

Vill du utföra flera reparationer till din iPhone? Till exempel byta laddningsporteller batteriet? För att spara pengar samt tid, så borde du lägga en beställning på allt du behöver tillsammans!är man ska byta ut delar på en iPhone så handlar det i princip att bara lägga rätt form på rätt form.Ett bra tecken på att batteriet är dåligt är att den kan gå från ca 15% till att dö helt plötsligt.Du behöver då endast byta batteri, så blir den som ny. På Fix My Phone har vi kvalitativa varor för allatyper av reparationer som du behöver göra på din iPhone SE. Tar väl hand om din iPhone nu när den är som ny,köp nya mobiltillbehör som skyddar telefonen som tempered glass, fodral osv.

Denna iPhone SE Kamera är kompatibel med

  • Apple iPhone SE

Har du inte en jätteskakig hand så är det inte några problem att reparera en telefon, följ bara vår guide på nätet så går det fortoch enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer, kolla in våra guider. Det finns inga nackdelar, bara fördelar att göra det på egen hand,det blir billigare helt enkelt! Vill du inte göra det själv så kan du lämna in telefonen till oss, så tar vi hand om det.Med pengarna du sparar genom att reparera den själv så kan vi tipsa att du köperett skal som skyddar telefonen, eller ett par schyssta hörlurar (Kolla in Soundpods).Vid andra frågor om byte av Kameran eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.