iPhone SE Bottenskruvar

35.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone SE Bottenskruvar - vit Vit 35.00kr

iPhone SE Bottenskruv Vit

spinner
iPhone SE Bottenskruvar - svart Svart 35.00kr

iPhone SE Bottenskruv Svart

spinner

BESKRIVNING

Skadade skruvar eller är dom helt borta?

Om iPhone SE bottenskruvar är något, så är dom billiga och enkla att sätta in.
Som tur är erbjuder vi på Fix My Phone ett helt nytt set till väldigt lågt pris.
nabb leverans utan konstigheter. Lägg en leverans på dina delar
redan idag och få dessa skickade redan samma dag eller inom 24h. Alltid fast frakt på 29kr.
Gör dig själv och mobilen en tjänst, beställ iPhone SE Bottenskruvar från fixmyphone.se idag!

Artikelnummer ipse-bs Kategorier ,

iPhone SE Bottenskruvar

Är inte bottenskruvarna längre på plats? Det är bara att andas lugnt, enklare lösning finns nog inte.Letar du efter nya för ett sånt lågt pris som möjligt samt bra kvalitet? Då är detta rätt ställe för dig.Alla tappar bort en skruv, det kan vara när du bygger något eller även när du reparerar en telefon.Det kan med andra ord hända vem som helst, och kommer tillslut hända alla. Beställ nya bottenskruvar här och få demlevererade inom ett par dagar. Vi skickar alltid en leverans inom 24h, men skulle du lägge en orderinom 15:00 på en vardag så skickar vi oftast samma dag.

Problem med bottenskruvar är inget problem!

Att fixa bottenskruvar till din iPhone kan fixas med en väldigt enkel lösning, det enda du behöver är skruvarna och verktygen.Efter en smidig och snabb leverans så har du ett nytt, helt fungerande och anpassade skruvarför just din mobil. Köp SE Plus Bottenskruvar nu idag hos Fix My Phone. Låt din mobil vara fulländad, beställ idag!

Flera delar eller mobiltillbehör till din SE Plus?

Om det är något vi kan 100% garantera så är det att vi kan mobilreparationer, vi har lösningen oavsett vilken del sombehövs att bytas ut. Vi har allt ifrån reparationer, reservdelar, mobiltillbehör och mer på ett och samma ställe.Vi är en enkel lösning för dig som vill spara tid och slippa åka från butik till butik.Vårt motto är enkelhet och kvalitet. Snabbt men rätt så att säga!Välkommen till Fix My Phone, din butik och vän för allt som rör mobilen inom reparation, mobildelar & mobiltillbehör.