iPhone SE Batteri

115.00kr

BESKRIVNING

Har batteriet blivit långsamt? Blir den snabbt urladdad? Vill du att den ska leva längre?
Då är dags att byta batteri på din iPhone SE!

Batteriet är väldigt känsligt, det är möjligt att hålla den i toppskick om man vet vad man gör, men
tillslut så måste alla byta batteri. Vanligtvis så brukar man märka en större skillnad på batteriet efter
ett år, men i vissa fall två år.

Inga problem alls säger vi, köp ett batteri utav original kvalitet hos oss på Fix My Phone. Våra
batterier är kvalitetstestade och håller en riktigt bra nivå som garanterat gör dig mer än nöjd med din
iPhone SE igen!

PS. Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och batteritejp!
Batteritejp måste användas!

Köp och byt ut ditt iPhone SE Batteri!

Om det är något vi vet om så är det att batterier blir gamla, det är därför vi ser till att ha dom tills hand!Skulle du vara i behov av ett så kan du köpa det samt verktygen som behövs för att laga den.iPhone SE är en telefon som har hög prestanda. Den är även fylld medflertal funktioner och en topp-klassig hårdvara. För att få det bästa resultatet så krävs ävenett batteri som kan ta hand om allt. Man kan inte ha en gammal motor i en ny Ferrari efter allt.Om man utgår ifrån det företaget säger om iPhone SE, så erhåller denna telefon ett batteri med såhög kvalitet att telefonen klarar mer än 2 timmar än sina föregångare. Med det här batteriet såhar du möjligheten att optimera din telefons allas funktioner. Det gör att du kan göra vad du vill när du har tråkigt,spela spel, titta på film eller vara på nätet i flera timmar.

Specifikation

  •  Ladda upp till 50% på 30 minuter
  •  Stöd för trådlös laddning (QI-teknik & Airpower)
  •  Lyssna på musik eller ljudböcker i upp till 60 timmar
  • Titta på film eller youtube i upp till 13 timmar
  •  Kapacitet på 2700mAh

Vad för tecken ska jag hålla utsikt efter?

Batterier är som människor, med tiden så blir dem mer långsamma. De klassas som en förbrukningsvara.Därför har vi sett till att vi har ett lager gott medbatterier. Är det så att mobilen dör väldigt snabbt? Tar det längre tid för den att laddas?Då är det ett bra tecken att du borde byta ut den. Det finns även mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss.Verktygen är nödvändigt när du ska laga telefonen och byta batteriet helt själv. Video guider finns på våran hemsidasom hjälper dig om du vill laga den alldeles själv.

Många delar som behöver bytas?

Vi hjälper dig oavsett vilka delar som behövs. Skulle du behöva byta skärmen ellerladdningsporten, så är det smidigast att beställa dessa delar tillsammans. Har skärmen gått söndervid en olycka kan du enkelt byta den med hjälp av våra guider och köpa skärmen direkt hososs med original kvalitet. Vi har flera mål på Fix My Phone, en av dom är att vi vill att våra produkter ska präglasav produkter med hög kvalitet för alla typer avreparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone SE. Se även till nu att köpa mobiltillbehör somskyddar din iPhone SE som skärmskydd, mobilskal eller fodral.Kom ihåg att BATTERITEJP är ett MÅSTE för att fästa batteriet på mobilen.Se till att köpa med detta ifall du inte redan har det!

Batteriet är kompatibelt med

  • Apple iPhone SE
Kolla in våra guider ett par gånger ett par innan du börjar reparera den, var försiktig och noggrann så löser du det påca 15 minuter.Det är några saker vi förespråkar, en av dom är försiktighet! Delar till mobilen är väldigt känsliga!Detta gäller även våra experter. Fördelar med att göradet själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Fix My
Phone erbjuder båda alternativen, ordna själv eller lagad av experter. Väljer du att laga självoch köpa delarna får du mer pengar i plånboken. Varför inte köpa ett par riktigt brahörlurar med pengarna du har tjänat in? Vi kan starkt rekommendera om Soundspods som du kan hitta härpå hemsidan. Behöver du fråga något annat om byte av iPhone SE Batteri ellerågon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands för dig och för din telefon.