iPhone SE Baksida Space Gray

599.00kr

BESKRIVNING

Har du haft otur så baksidan har fått en smäll och det har blivit en spricka? Inga problem!

Med denna iPhone SE Baksida Space Gray så får du en splitter ny baksida att sätta på din
mobil. Vår baksida har alltid Original apple logo och tillhörande ram. Allt för att mobilen ska se
och kännas så ny ut som möjligt samt underlätta installationen. Ingen kommer se skillnad från din och helt ny från butik.
Har du inte verktygen för att laga telefonen? Ingen fara, vi har dom! Ta ett titt på vårt breda sortiment och beställ det du behöver!

Artikelnummer ipSE-BaksGr Kategorier ,

Byt ut Baksidan på din iPhone SE helt själv!

iPhone SE Baksida Space Gray hittar du alltid hos oss på Fix My Phone. Behöver du reservdelar samt verktygså erbjuder vi alltid det. Något vi är väldigt stolta över är att våra baksidor är av originalkvalitet.Våra produkter ska inte bara se bra ut, utan även vara av bra kvalitet!Våra baksidor har alltid loggan och tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar etc.Har din baksida fått en spricka eller någon skada så behöver du inte vara orolig, agerar du nu så kommer det enkelt bli fixat.Skadan kan bli värre ju längre du väntar, så du borde snarast. Alla vi har tappat mobilen på något sätt, knuffat den från sängen?Råkat ha mobilen och vassa föremål i samma utrymme?Köp en ny Baksida till din iPhone SE med färgen Space Gray idag.

Är det ok att vänta med att byta?

Helst inte! En liten skada kan bli större! Skulle en skada bli värre så kan fler delar gå sönder.Har din baksida redan fått en spricka så blir det lättare för den att får flera.Du kan vara säker att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Behöver du något så behöver du baralägga en beställning så levererar vi dom. Vill du reparera telefonen själv så kom ihåg att du behöver verktygen (Som du kan hitta här)!

Behöver du fler delar? Laddkontakt? Frontkamera?

Behöver du mer än en del? Till exempel byta laddkontakteller frontkameran så är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och laddas oftaså är det enkelt att göra det ifall du tar hjälp av våra guider som du kan hitta här på sidan.Batteri med original kvalitet kan du köpa här hos oss.Är det så att den inte laddar lika bra? Beställ då med en laddkontakt till iPhone SE och byt själv, med vårguide så är det inget annat än enkelt. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationersom din iPhone SE behöver.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone SE som skärmskydd, mobilskal eller fodral.Slutar telefonen funka så blir livet betydligt jobbigare.

Denna iPhone SE Baksida Space gray med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone SE

Tack vare våra guider så kan du enkelt byta baksidan. Men ett råd till dig som vi inte kanstressa nog är att vara försiktig och ta din tid om det är första gången du håller på med reparationer. Andra fördelar med att göradet själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Tillskillnad från attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själveller få den lagad av experter. Det billigaste och mest lärorika alternativet är att laga den själv. Varför inte investera i ett skal somskyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Undrar du över något finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.