iPhone SE Baksida Rosé Guld

599.00kr

BESKRIVNING

Söndrig Baksida? Telefonen har ramlat i golvet? Sprickor? Ingen fara, vi finns här!

Med denna iPhone SE Baksida Rosé Guld så får du en helt ny och fin baksida till din iPhone.
Original apple logo och tillhörande ram följer med denna del, så den ser helt ny ut.
Allt för att mobilen ska se och kännas så ny ut som möjligt och underlätta reparationen.
Vi har självklart också alla verktyg du behöver för att byta ut den, kolla igenom vårt sortimentet och
beställ precis det som du behöver idag!

Artikelnummer ipSE-BaksRG Kategorier ,

Byt ut Baksidan på din iPhone SE själv!

iPhone SE Baksida Rosé Guld finner du hos oss på Fix My Phone. Det reservdelar och verktyg du behöver har vipå vår hemsida. Vi vet att man inte vill ha något annat än original kvalitet när det kommer till sin iPhone, därför erbjuder vi det.Baksidan har loggan, tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar mm.Har baksidan spruckit eller har krossats totalt så är det tillfälle att byta ut baksidan.Telefonen behöver inte alls tappas på något hårt,den kan skadas om du tappar den på mjuka ställen/låg höjd, man glömmer lätt bort att mobiler är ömtåliga.Glömt bort att du hade nycklar i fickan när du la in iPhonen? Lägg en order på en ny baksida och slipp ditt bekymmer.

När är det dags att byta ut baksidan?

har det har blivit en spricka så blir det mycket enkalre för den att skadas mer!En liten spricka kommer bara att växa mer och mer, tänk en spricka på is och man fortsätterlägga tyngd på den, det är samma princip. Det kan hämta attfler delar går sönder. Du kan alltid lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar& mobildelar! På vår webbshop finns allt du behöver så lägg en beställning redan idag.Vi erbjuder även verktyg, dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen ochbyta baksidan helt själv!

Finns det flera delar som behöver bytas? Sensorer? Batteri?

Sönderkrossad telefon? Fler delar som behöver bytas ut? T.ex. byta laddkontakteller frontkameran så se till att köpa dessa reservdelar samtidigt, slipp dubbelfrakten. Måste du ladda den mer än en gångper dag? Det är jätte enkelt att byta med hjälp av våra guider. Mobilen kan även vara svår att ladda,då löser en laddkontakt till iPhone SE problemet. På Fix MyPhone har vi kvalitativa produkter för alla slags reparationer till din iPhone SE.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone SE som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone SE Baksida Rosé Guld med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone SE

Reparera Baksida på iPhone SE snabbt och enkelt med hjälp av våra guider på nätet. Men vi kan inte vara tydliga nog med attvara noggrann och ta din tid om du inte är erfaren med reparationen. Även våra experter får inte stressa och måstevara väldigt noggranna, det gäller specifikt dig som inte har bytt sida innan! Våra guider finns till hjälp.Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg för att laga själv. Istället för attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, reparera på egen handeller lagad av experter. Varför inte passa på och investera i ett skal somskyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Undrar du över något så tveka inte att höra ifrån dig till Fix MyPhone via chatt eller mail service@fixmyphone.se.