Skip to content

iPhone SE 2022 3:e Förnyad begagnad

Snabb leverans

Du får din telefon inom 1-3
vardagar

Säkra betalningar​

Vi använder oss enbart av
tillförlitliga och trygga
betaltjänster

Garanti och retur​

Varje telefon har 12 månaders
garanti och 14 dagars returrätt

iPhone SE 2022 3:e Förnyad begagnad funktioner

iPhone SE 2022 3:e Generation är telefonen till dig som älskade sin iPhone 8, iPhone SE 2022 är en uppgraderad version som är mer kraftfull än en iPhone XS och en kamera som är slår iPhone XR. Moderna telefoner blir bara större och större, med iPhone SE 2022 så har man bevarat iPhone 8 storleken, perfekt för dig som gillar mindre telefoner.

BATTERIKAPACITET

Batterikapaciteten är på en mycket bra nivå och tål normal användning väl.

SKÄRM

4,7” Retina HD-skärm. LCD-widescreenskärm med Multi-Touch och IPS.

LAGRING

Ifall du tar mycket bilder och videon eller gillar att ladda ner appar och spel rekommenderar vi större lagringsutrymme. I annat fall går det även bra med mindre lagringsutrymme.

PROFESSIONELLT UNDERSÖKT

Alla våra telefoner genomgår en noggrann 52-stegs test- och renoveringsprocess för att säkerställa att de fungerar utan problem.

KAMERA

Bakkamera med 12 MP samt frontkamera på 7 MP

SÄKERHET

Med hemknappens Touch ID-funktion kan du låsa upp din telefon med en enkel beröring. Du kan använda ditt fingeravtryck för att låsa upp, göra inköp eller få tillgång till fingeravtrycksskyddat innehåll så som anteckningar eller appar

INKLUDERAS I KARTONGEN

Laddningskabel och öppnare för simkortsöppnare

TRÅDLÖS LADDNING

Trådlös laddning innebär att du kan glömma alla sladdar - du behöver bara placera din telefon på en laddningsplatta.

Köp en ny eller en begagnad iPhone SE 2022 3:e Generation

Köp en ny eller en begagnad iPhone SE 2022 3:e Generation från Fix My Phone i Butik eller online tryggt och säkert.

Design:

Apple visste hur mycket folk älskade iPhone 8, den var perfekt i storlek. Därför lanserade Apple iPhone SE 2022 3:e Generation med samma mått och design som iPhone 8 fast mycket kraftfullare. Gillar du mindre telefoner så är iPhone SE 2022 3:e Generation ett självklart val.

Riktigt grym kamera för priset:

iPhone SE 2022 3:e Generation modellen har 2 kameror, en bakre och en på framsidan. Den bakre kamera har en kamera med hela 12 MP samt en frontkamera med 7 MP för perfekta selfies. Kameran till iPhone SE 2022 3:e Generation håller fortfarande hög standard än idag.

Fart som håller:

iPhone SE 2022 3:e Generation är inte så gammal, därför kan  man vara säker att man får en bra och kraftfull mobil. Mäter man i prestanda så slår iPhone SE 2022 3:e Generation modellen iPhone XS, då kan du vara säker på att du får en riktig bra mobil.

Touch-ID

iPhone SE 2022 3:e Generation har touch-id som ger dig en smidigare inloggning samt säkrare upplåsning. Känn dig säker med iPhone SE 2022 3:e Generation touch-id funktion.

Garanti:

Med Fix My Phones garanti så kan du känner dig säker när du köper en mobil från oss.
Köp iPhone SE 2022 3:e Generation hos Fix My Phone idag!

 

Sälj eller köp begagnad iPhone direkt i butik. Köp begagnad mobil i Stockholm l Göteborg l Örebro l Halmstad l Karlstad l Borås l Mjölby l Gävle l Sundsvall l Trollhättan l Skövde l Kungsbacka l Kungälv l  Norrköping l Umeå l Uppsala l Helsingborg l Uddevalla l Skövde l Alingsås l Västerås l Linköping l Kista l Solna l Sollentuna l Täby l Danderyd Mörby l Nacka l Stockholm city Gallerian l Allum l Backaplan l Arkaden l Frölunda Torg l Valbo l Hallarna l Liljeholmen l Birsta l Etage l Ytterby l AvionDu kanske även är intresserad av dessa begagnade iPhone

Om jag skickar min telefon för att sälja till er, hur går det till?

Processen att sälja mobilen till oss är väldigt enkelt. När du har valt att sälja iPhone eller sälja mobilen så kommer du först på hemsidan fylla i dina uppgifter, när du väl har slutfört beställningen så kommer vi omgående att skicka ett paket till dig där du smidigt och enkelt kan paketera ner din den telefon du vill sälja. Adressetiketten sitter redan påklistrad på kartongen, så det enda du behöver är att paketera ner din enhet och skicka den från närmaste ombud. Så fort den kommer fram till oss så kommer vi att undersöka telefon du vill sälja och ge ett slutpris till dig.

Att sälja udda mobiltelefon modeller

Att köpa och sälja Apple telefoner och Samsung mobiler är väldigt vanligt, speciellt gamla iPhone modeller. Vi kommer ibland få in lite mer udda modeller där vi erbjuder våra kunder att köpa gamla Xiaomi telefoner Huawei modeller t.ex. Köpa Huawei 30 Pro. Då dessa modeller är väldigt udda och ovanligt så är inga vi kommer skylta med utan man får hålla utsikt efter dom på vår hemsida.

Vart kan jag se vilka begagnde mobiler jag kan köpa?

De modeller vi kommer ha till salu kommer att visas på vår hemsida, ifall du vill köpa apple telefon så kommer du att se vilka iphone modeller vi har till salu och vad priset är för att köpa iPhone X eller köpa iPhone XR telefon. Skulle det vara någon information du är osäker på, så kan du fråga oss på chatten eller mejlet.

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Beställningen kan sammanfattas i tre enkla steg.

1. Beställ din Fix Box, lägg beställningen här genom att välja vilket märke, vilken modell och vad du vill reparera. Skulle vi inte ha det valet du är ute efter, så är du välkommen att kontakta oss så ska vi ordna det.

2. Vi skickar din Fix Box till dig som du sedan paketerar ner din enhet i, sen är det bara att skicka tillbaka Fix Boxen till oss. Det medföljer en retursedel på returpaketet du skall skicka din Fix Box i.

3. När vi har mottagit din enhet påbörjar vi din reparation på en gång.

Från det att vi har mottagit din telefon ska det ta 48h innan du får tillbaka den (Helger ej medräknat). De tillfällen då vi inte har din del inne så kan det dröja.

Du beställer Fix Box av oss och får sedan hem ett kuvert med färdiga fraktsedlar, därefter är det bara att paketera ner din mobiltelefon och skicka från närmsta postlåda/ombud. Vid ankomst lagar vi din mobiltelefon, testar och returnerar enheten inom 48 timmar (kan dröja om vi inte har delen i lager). För att välja ett försäkrat fraktalternativ så kan du lägga till REK. Beställ idag så skickar vi din Fix Box samma dag eller nästkommande vardag. Betalning görs med klarna faktura, eller via en betallänk som du får skickat till dig per mail eller sms. 

Betalningen av Fix Box ordern görs främst via Klarna. Skulle Klarna inte vara ett alternativ så finns det möjlighet för Swish eller postförskott (Vid betalning med postförskott tillkommer det en avgift på 188 kr ink moms). Fix Box reparationen hanteras på en gång men skickas först ut efter att betalningen är genomförd.

Vi är sveriges största reparationskedja, vi har över 25 butiker runt om landet och har funnits i 6 år. Anledningen till varför vi har lyckas bli Sveriges största reparationskedja är för vi siktar på kvalité, enkelhet och ser till att personalen vi anlitar har den kunskap och servicetänk för att kunna hjälpa alla möjliga kunder.

Fix Boxen skickas till vårt kontor där vi har reparationsexperter som kan reparera alla märken och modeller.

Priset för en Fix Box reparation och att reparera i butik är samma. Enda skillnaden är hanteringsavgiften som ligger på 49kr. Väljer du att lägga till PostNord REK (Försäkrar ditt paket upp till 10.000kr) så går det på 199 kr!

Det kan ibland hända att telefoner har gömda fel, det är fel som man inte vet om tills man öppnar upp telefonen, upptäcker vi detta så meddelar vi er. Det finns telefoner som t.ex. Samsung som har baksida gjord av glas. Ska man  byta ut skärmen på dessa när baksidan är sönder så kan baksidan spricka helt. Vid det osannolika scenariot där mobilen går sönder tack vare vår reparation så ersätter vi dig.

Vi erbjuder alltid 3 månaders funktionsgaranti på våra reparationer som inte är förbrukningsvaror. I det fall ett garantiärende måste utföras så kan man göra en ny Fix Box beställning men då välja “Garanti” som reparationsval. Innan man beställer en Garantireparation så är det bra att först skriva till FixBox@FixMyPhone.se, för att se att det är en giltig Garanti. I det fall man skickar in en ogiltig garantireparation så kommer det tillkomma 249 kr i avgift.

Ni kan nå oss på FixBox@fixmyphone.se eller Tel: 0760 423 990 för vidare frågor om er reparation.

Prenumerera på nyhetsbrev och få 50 kr rabatt!

Var först med att höra om Fix my Phones erbjudanden, kampanjer och övriga nyheter. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår dataskyddspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.