iPhone SE 2020 Baksida Svart

1,499.00kr

BESKRIVNING

Har olyckan hälsat på och orsakat så din baksida på telefon har blivit sprucken? Gått sönder helt? Med Fix My Phone så  behöver du inte oroa dig.

Med denna iPhone SE 2020 Baksida Svart så får du en splitter ny baksida att sätta på din
mobil. Vår baksida har alltid Original apple logo och tillhörande ram. Allt för att mobilen ska se
och kännas så ny ut som möjligt samt underlätta installationen. Du skulle kunna lägga din och en ny
från butiken jämte varandra, ingen kommer att se skillnad.
Har du inte verktygen för att laga telefonen? Som tur är så har vi det! Ta ett titt på vårt breda sortiment
och beställ det du behöver!

Artikelnummer ipSE2020-bs-s Kategorier ,

Laga din baksidan på iPhone SE 2020 helt själv!

Är du ute efter en iPhone SE 2020 Baksida Svart så behöver du inte längre leta! Behöver du reservdelar eller mobilverktyg för att kunna reparera, så kan du lita på att vi även har dom! Du behöver aldrig vara orolig om din baksida har fått en skada, den är enkel att laga! Visste du att våra baksidor till iPhone SE 2020 är av original kvalitet? Vi sikta efter både utseende och kvalité på våra produkter. Våra baksidor har alltid loggan och tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar etc. Väntar du så kommer skadan att bli värre tillslut. Alla vi har tappat mobilen på något sätt, kanske kommit i kläm någonstans? Köp en ny Baksida till din iPhone SE 2020 med färgen Svart idag på vår webbshop.

Måste jag byta nu eller kan jag vänta?

Att vänta med att laga en skada på en mobil är riskabelt eftersom skadan kan och kommer bli värre! En liten spricka kommer bli stor och leda till att flera delar förstörs! Har din baksida redan fått en spricka så blir det lättare för den att får flera. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Behöver du en del så är den bara ett par klick bort. Vill du byta delarna själv så kom ihåg att du behöver verktyg som du kan beställa via vår hemsida.

Lägg en beställning innan klockan 15:00 så skickar vi varan samma eller nästkommande vardag!

Vill du passa på och byta ut fler delar? Laddkontakt? Frontkamera?

Passa på och byta batteriet samtidigt? Till exempel byta laddkontakt eller frontkameran så är det bra att passa på att beställa dessa reservdelar också. Är det så att batteriet börjar bli dåligt och du behöver ladda ofta, så är det enkelt att göra det ifall du tar hjälp av våra guider. Batteri med original kvalitet kan du köpa här hos oss. Är det så att den inte laddar lika bra? Beställ då med en laddkontakt till iPhone SE 2020 och byt själv, med vår guide så är det inget annat än enkelt. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone SE 2020 behöver. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone SE 2020 som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone SE 2020 Baksida Svart med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone SE 2020

Med våra guider så är det busenkelt att byta ut baksidan. Om vi ska ge ett råd så är det att inte stressa, ta din tid.Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller få den lagad av experter. Det billigaste och mest lärorika alternativet är att laga den själv. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Undrar du över något finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.