IPhone 8 Skärm Display – Originalkvalité - Vit

Tillgänglighet: I lager

471.20kr

SKU: N-iP8-DA-W Category:

BESKRIVNING

iPhone 8 Display – Originalkvalité – Vit

Köp denna iPhone 8 Skärm Display – Originalkvalité – Vit om du inte nöjer dig med annat än det bästa. Vi rekommenderar alltid en komplett utbytesskärm till iPhone 8 som håller högsta kvalitet. LCD och Touch är identisk med originalskärm som Apple använder.

Har din iPhone 8 en sprucken eller på annat sätt skadad skärm? Fungerar inte touchfunktionen som den ska? Vi erbjuder en komplett utbytesskärm med mycket hög kvalitet, som är närmast identisk med originalkvalitén.

iPhone 8 Skärm Display – Originalkvalité innebär att du får samma höga standard som Apple själv använder. Med denna iPhone 8 skärm kan du förvänta att touchen fungerar exakt lika bra som original, likaså bild och färgåtergivningen samt glasets hållbarhet.

Att själv utföra skärmbytet är ett billigt alternativ och ger din iPhone 8 nytt liv. Denna högkvalitativa display är fabriksmonterad, vilket innebär att LCD, glas, inre ram och touchfunktion redan är monterade tillsammans och levereras som ett paket. Detta förenklar bytet och ger absolut bästa resultat. Allt för att garantera att din iPhone 8 ska bli som ny igen.

iPhone 8 Skärm Display – Originalkvalité har en standard HD Retina upplösning på 401 PPI med 1920 x 1080 pixlar. Upplösningen på displayen. Reservdelen innehåller inte hemknapp, front-kamera, hörsnäcka eller LCD-skärmplatta. Dessa delar måste föras över från den ursprungliga skärmen. Mobiltelefonens Touch-ID-funktion fungerar bara med telefonens original-hemknapp. Därför måste den ursprungliga hemknappen användas om du vill behålla denna funktion. Denna kompletta, fabriksmonterade reservdel fungerar bara för iPhone 8.

Observera att du måste identifiera din iPhone innan beställning. Med våra kvalitetsreservdelar och verktyg är det en enkel sak att på egen hand byta skärmen på din iPhone 8. Testa själv och spara en slant på köpet!

Stäng meny
×

Kundvagn