Kit - iPhone 8 Skärm Display – Originalkvalité - Vit

1,249.00kr

BESKRIVNING

iPhone 8 Display – Originalkvalité – Vit

Köp denna iPhone 8 Skärm Display – Originalkvalité – Vit om du inte nöjer dig med annat än det bästa. Vi rekommenderar alltid en komplett utbytesskärm till iPhone 8 som håller högsta kvalitet. LCD och Touch är identisk med originalskärm som Apple använder.Har din iPhone 8 en sprucken eller på annat sätt skadad skärm? Fungerar inte touchfunktionen som den ska? Vi erbjuder en komplett utbytesskärm med mycket hög kvalitet, som är närmast identisk med originalkvalitén. Den kommer i ett enkelt reparations kit med allt du behöver för att utföra bytet själv.iPhone 8 Skärm Display – Originalkvalité innebär att du får samma höga standard som Apple själv använder. Med denna iPhone 8 skärm kan du förvänta dig att touchen fungerar exakt lika bra som originalet, likaså bild och färgåtergivningen samt glasets hållbarhet.Att själv utföra skärmbytet är ett billigt alternativ och återställer din iPhone 8 till sitt ursprung. Denna högkvalitativa display är fabriksmonterad, detta innebär att LCD, glas, inre ram och touchfunktion är monterade ihop och levereras som ett färdigt paket. Detta ger ett bättre resultat och en enklare reparation. Allt för att garantera att din iPhone 8 ska bli så gott som ny igen.iPhone 8 Skärm Display – Originalkvalité har en standard HD Retina upplösning på 401 PPI med 1920 x 1080 pixlar. Samma upplösning som orignalet. Reservdelen innehåller inte hemknapp, front-kamera, hörsnäcka eller LCD-skärmplatta. Dessa delar måste föras över från den ursprungliga skärmen. Original hemknappen som moneterades i fabrik måste användas på den nya skärmen för att funktioner som touch-id samt bakåt knappen ska fungera. Den går alltså ej att byta ut hemknappen då lägger funktionaliteten av.

iPhone 8 Display – Originalkvalité – Vit

Köp denna iPhone 8 Skärm Display – Originalkvalité – Vit om du inte nöjer dig med annat än det bästa. Vi rekommenderar alltid en komplett utbytesskärm till iPhone 8 som håller högsta kvalitet. LCD och Touch är identisk med originalskärm som Apple använder.Har din iPhone 8 en sprucken eller på annat sätt skadad skärm? Fungerar inte touchfunktionen som den ska? Vi erbjuder en komplett utbytesskärm med mycket hög kvalitet, som är närmast identisk med originalkvalitén. Den kommer i ett enkelt reparations kit med allt du behöver för att utföra bytet själv.iPhone 8 Skärm Display – Originalkvalité innebär att du får samma höga standard som Apple själv använder. Med denna iPhone 8 skärm kan du förvänta dig att touchen fungerar exakt lika bra som originalet, likaså bild och färgåtergivningen samt glasets hållbarhet.Att själv utföra skärmbytet är ett billigt alternativ och återställer din iPhone 8 till sitt ursprung. Denna högkvalitativa display är fabriksmonterad, detta innebär att LCD, glas, inre ram och touchfunktion är monterade ihop och levereras som ett färdigt paket. Detta ger ett bättre resultat och en enklare reparation. Allt för att garantera att din iPhone 8 ska bli så gott som ny igen.iPhone 8 Skärm Display – Originalkvalité har en standard HD Retina upplösning på 401 PPI med 1920 x 1080 pixlar. Samma upplösning som orignalet. Reservdelen innehåller inte hemknapp, front-kamera, hörsnäcka eller LCD-skärmplatta. Dessa delar måste föras över från den ursprungliga skärmen. Original hemknappen som moneterades i fabrik måste användas på den nya skärmen för att funktioner som touch-id samt bakåt knappen ska fungera. Den går alltså ej att byta ut hemknappen då lägger funktionaliteten av.Observera att du måste identifiera din iPhone innan beställning. Denna del fungerar enbart på iPhone 8.Med våra kvalitetsreservdelar och verktyg är det en enkel sak att på egen hand byta skärmen på din iPhone 8. gör det själv och spara en slant på köpet.Länk till laga själv guideobservera att du måste identifiera din iPhone innan beställning. Denna del fungerar enbart på iPhone 8. Med våra kvalitetsreservdelar och verktyg är det en enkel sak att på egen hand byta skärmen på din iPhone 8. gör det själv och spara en slant på köpet!

Artikelnummer N-iP8-DA-W Kategori Etiketter , ,

iPhone 8 Display – Originalkvalité – Vit

Köp denna iPhone 8 Skärm Display – Originalkvalité – Vit om du inte nöjer dig med annat än det bästa. Vi rekommenderar alltid en komplett utbytesskärm till iPhone 8 som håller högsta kvalitet. LCD och Touch är identisk med originalskärm som Apple använder.Har din iPhone 8 en sprucken eller på annat sätt skadad skärm? Fungerar inte touchfunktionen som den ska? Vi erbjuder en komplett utbytesskärm med mycket hög kvalitet, som är närmast identisk med originalkvalitén. Den kommer i ett enkelt reparations kit med allt du behöver för att utföra bytet själv.iPhone 8 Skärm Display – Originalkvalité innebär att du får samma höga standard som Apple själv använder. Med denna iPhone 8 skärm kan du förvänta dig att touchen fungerar exakt lika bra som originalet, likaså bild och färgåtergivningen samt glasets hållbarhet.Att själv utföra skärmbytet är ett billigt alternativ och återställer din iPhone 8 till sitt ursprung. Denna högkvalitativa display är fabriksmonterad, detta innebär att LCD, glas, inre ram och touchfunktion är monterade ihop och levereras som ett färdigt paket. Detta ger ett bättre resultat och en enklare reparation. Allt för att garantera att din iPhone 8 ska bli så gott som ny igen.iPhone 8 Skärm Display – Originalkvalité har en standard HD Retina upplösning på 401 PPI med 1920 x 1080 pixlar. Samma upplösning som orignalet. Reservdelen innehåller inte hemknapp, front-kamera, hörsnäcka eller LCD-skärmplatta. Dessa delar måste föras över från den ursprungliga skärmen. Original hemknappen som moneterades i fabrik måste användas på den nya skärmen för att funktioner som touch-id samt bakåt knappen ska fungera. Den går alltså ej att byta ut hemknappen då lägger funktionaliteten av.Observera att du måste identifiera din iPhone innan beställning. Denna del fungerar enbart på iPhone 8.Med våra kvalitetsreservdelar och verktyg är det en enkel sak att på egen hand byta skärmen på din iPhone 8. gör det själv och spara en slant på köpet!Länk till laga själv guide.