iPhone 8 Sensorflex med framkamera

199.00kr

BESKRIVNING

Slocknar inte displayen vid samtal? Tänds inte displayen när du tar upp telefonen? Då är det dags att byta ut Sensorflexen på din iPhone 8!Mobilens Sensorflex kan ibland sluta att reagera. Detta gör att telefonen inte reagerar som den ska vid samtal eller de tillfällen när skärmen skall slockna av sig själv. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 8 Sensorflex! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta din enhet!

Artikelnummer ip8-SF-K Kategori

Byt Sensorflex med framkamera på din iPhone 8!

Beställ Sensorflex till din iPhone 8 här! Fix My Phone har allt du behöver för att du skall kunna utföra reparationen. Gör lagningen på egen hand eller lämna den i någon av våra butiker så hjälper vi dig. Sensorflexen är den delen av din iPhone som känner av när du lägger den emot örat under telefonsamtal. Detta gör så att mobilskärmen slocknar, vilket gör det omöjligt att komma åt olika knappar av misstag.  Det är alltså samma del som känner av när skärmen inte används och stänger av den. och släcker skärmen när den inte används. Råkar du komma åt olika knappar under dina samtal? Slocknar inte telefonen när du låser den? Denna reservdel är lösningen på dina problemen! Beställ din  iPhone 8 Sensorflex med framkamera idag och slipp problemen!

När måste jag byta?

är Sensorflex på din mobil slutat reagera. Alltså att mobilskärmen inte släcks under samtal. Då borde du laga mobilen. Fix My Phone har allt du behöver, dessutom alltid till rätt pris! Beställ dina mobildelar / reservdelar / teknikdelar och verktyg hos oss för att laga mobilen själv.Verktygen används för att reparerar telefonen och laga på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du fler än en reparation på din iPhone 8? Oavsett om det är din skärm som behöver bytas eller om din kamera slutat fungera då hjälper vi dig. Se till att Beställa med dig även dessa delar. Bytet utför du lätt själv, ta bara hjälp av våra guider. Utbudet Fix My Phone erbjuder håller hög kvalitet och du kan räkna med att vi har det du behöver för alla typer av reparationer på din iPhone 8. Vi rekommenderar också att du Beställer till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 8 som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Men vi har också produkter för andra tillfällen, exempelvis hörlurar och laddare.

Denna iPhone 8 Sensorflex är kompatibel med

  • Apple iPhone 8

Att byta ut Sensorflex på iPhone 8 är enkelt att göra på egen hand men ta hjälp av våra guider. Se bara till att vara aktsam och inte stressa. Ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Lagar du din mobil själv är det mycket snällare mot din plånbok. Det du sparar kan du lägga på att utrusta mobilen med rätt tillbehör som förlänger livslängden på din mobil. Vill du istället att en av våra experter skall laga din mobil är du varmt välkommen. Besök din närmsta butik eller skicka in den med post via Fix Box så lagar vi den åt dig! Vid andra frågor om byte av Sensorflex eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid här för dig. Maila dina frågor till service@fixmyphone.se.