iPhone 8 Plus Simkortshållare

75.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 8 Plus Simkortshållare - svart Svart 75.00kr

iPhone 8 Plus Simkortshållare

spinner
iPhone 8 Plus Simkortshållare - silver Silver 75.00kr

iPhone 8 Plus Simkortshållare Silver

spinner
iPhone 8 Plus Simkortshållare - rose-guld Rosé guld 75.00kr

iPhone 8 Plus Simkortshållare Rosé Guld

spinner

BESKRIVNING

Fungerar inte luckan som du vill?

Då kan det vara bäst att beställa en helt splitter ny! Som turen vill ha det så erbjuder vi på Fix My Phone en ny
till väldigt lågt pris. Det kan knappt blir enklare och smidigare, bara snabb leverans. Beställ hem din reservdel
redan idag och få den skickad redan samma dag om du beställer innan 15:00 eller inom 24h. Alltid fast frakt på 29kr. Gör
dig själv och din iPhone 8 Plus en tjänst och beställ en ny simkortshållare från fixmyphone.se idag!

Artikelnummer iP8P-SKH Kategorier ,

iPhone 8 Plus Simkortshållare

Man behöver ett simkort för att göra det mesta, men vad ska du göra ifall din simkortshållare är borta eller trasig?Ingen oro, ifall du letar efter en ny med ett lågt pris, så har vi på Fix My Phone det.är något är litet så är det enkelt att det försvinner, samma sak gäller för simkortshållaren. Då kan du köpa eny här på webben och få den levererad inom ett par dagar. Leveransen skickas alltid inom 24h, oftastsamma dag när ordern genomförs innan 15.00 på en vardag.

Är luckan inte samarbetsvillig? Skadad?

Om din Simkortshållare för mobilen inte fungerar som du vill, böjd eller sönder så är det något som väldigt enkelt kan lösasmed ett par klick och vänta en väldigt kort stund för en leverans.Efter en snabb leverans så kommer du ha en ny lucka och din iPhone blir hel och fullt fungerande igen, grymt!Hur enkelt som helst. Förläng inte problemet, beställ en ny del idag och lös problemet.

Övriga delar eller mobiltillbehör i behov?

Behöver du något mer eller bara nyfiken så kolla gärna runt vårt sortiment, vi har ett brett sortiment för allt som behövs.Ska du beställa så kräver det bara några klick så är det klar!Skulle du även behöva något mera inom reparationer, mobiltillbehör? Som våra grymma soundpodsoch mera, så har vi det! Vi vill inte att du ska behöva åka omkring eller handla från olika platser.Vi förespråkar enkelhet och kvalitet efterallt, tid är viktigt. Välkommen till oss påFix My Phone – Din partner och butik för allt till din mobil. Reparation, mobildelar & mobiltillbehör.