iPhone 8 Plus Kameralins

75.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 8 Plus Kameralins - rose-guld Rosé guld 75.00kr

iPhone 8 Plus Kameralins Rose Guld

spinner
iPhone 8 Plus Kameralins - silver Silver 75.00kr

iPhone 8 Plus Kameralins Silver

spinner
iPhone 8 Plus Kameralins - svart Svart 75.00kr

iPhone 8 Plus Kameralins Svart

spinner

BESKRIVNING

Tycker du inte att kvaliteten är detsamma längre?
Kamerans fokus fungerar inte eller så kan det vara en spricka på linsen.
Då finns det bara en sak du kan göra, byt Kameralins på din iPhone 8 Plus!

Blir bilderna dåliga så kan det vara linsen som är skurken. Köp
en helt ny kameralins, annars kan hela kameran går sönder. Du fixar
alla dessa problem genom ett byte av iPhone 8 Plus Kameralins! Köp reservdelar och
mobildelar via Fix My Phone!
PS! Kom ihåg att du behöver speciella verktyg för att byta ut delarna, har du inte några så kan du köpa hos oss!

Artikelnummer ip8p-kl Kategorier ,

Reparera Kameralinsen på din iPhone 8 Plus!

Kameralins har vi här på Fix My Phone. Vi har alla delar och verktyg sombehövs för att du skall kunna laga på helt egen hand. Om majoriteten skulle få bestämma vad som är viktigast med en mobilså skulle kameran vara en av de självklara valen! En mobil kostar mycket, se då till att få ut det mesta från den.Blir det suddiga bilder? Finns en spricka i kameralinsen?Var då snabb med att köpa en ny lins så slipper skadan blir värre och du kommer kanske få behöva köpa en ny kamera istället,det blir billigare!Köp iPhone 8 Plus kameralins så löser du allt strul med bilderna.Upplev känslan att få vackra bilder med din iPhone 8 Plus igen!

Är det enkelt att byta linsen?

Ja, det är inga svårigheter alls, Apple har gjort det enkelt för dig (Samt våra guider). Är det bara linsen som är söndeså är det endast den du behöver!Det är billigare också! Men det gäller att man byter ut den innan själva kameran går sönder, blir även billigare så.Vårt tips är att byta linsen så fort den har fått en skada, även om kameran funkar så borde du byta ut den.Vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Alla mobildelar/reservdelar och verktyg finns hos oss.För att kunna byta ut delen så måste man även ha verktygen, vi har dom här på sidan om du inte har dom till hands.Du kan även lämna in den till någon av våra butiker så reparerar våra experter den åt dig.

Vill du passa på och byta ut fler delar?

Vill du passa på och köpa flera delar till din iPhone 8 Plus? Stort som litet, allt från bottenskruvartill ny laddningsport eller batteri? Köp dessa reservdelar samtidigt så försvinner dina beskymmer.Att batteriet blir dåligt finns det inget att göra åt, men det är enkelt att ordna.Få hjälp av våra guider och ett köp batteri till iPhone 8 Plus direkt hos oss med original kvalitet.På Fix My Phone erbjuder produkter av högst kvalité som är menade för alla typer avreparationer som du behöver göra på din iPhone 8 Plus. Köp även mobiltillbehör som skyddar diniPhone 8 Plus som skärmskydd, skal eller fodral, så undviker du att den går sönder igen.

Denna iPhone 8 Plus Kameralins är kompatibel med

  • Apple iPhone 8 Plus

Känner du dig osäker att byta kameralinsen på din iPhone 8 Plus så kan våra guider vara till användning.Många tror att man måste vara en expert för att byta ut delar, men det är långt från sanningen. Var bara noga med att varaförsiktig när du ska reparera din iPhone. Om du inte är erfaren i reparationer, stressa inte då!Istället för att reparera hos en verkstad. Du kan själv bestämma vilken lösning du vill ta. reparerasjälv eller lämna in till våra reparatörer. När du byter ut själv blir det skillnad i pris jämfört med omen reparatör gör det, billigare med andra enklare ord! Med pengarna du sparar kan du investera i andra tillbehör!Vid frågor finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga via chatt eller mail service@fixmyphone.se