iPhone 8 Plus Baksida Guld

1,499.00kr

BESKRIVNING

Har olyckan hälsat på och orsakat så din baksida blivit sprucken? Repor? Med oss så  behöver du inte oroa dig.

Med denna iPhone 8 Plus Baksida Guld så får du en splitter ny baksida att sätta på din
mobil. Vår baksida har alltid Original apple logo och tillhörande ram. Allt för att mobilen ska se
och kännas så ny ut som möjligt samt underlätta installationen. Du skulle kunna lägga din och en ny
från butiken jämte varandra, ingen kommer att se skillnad.
Har du inte verktygen för att laga telefonen? Som tur är så har vi det! Ta ett titt på vårt breda sortiment
och beställ det du behöver!

Artikelnummer ip8p-bsG Kategorier ,

Laga Baksidan på din iPhone 8 Plus helt själv!

Är du ute efter en iPhone 8 Plus Baksida Guld så har du kommit helt rätt, för vi har den! Behöver du reservdelar samt verktygför att kunna byta ut den, så kan du lita på att vi har även dom! Du behöver aldrig vara orolig om din baksida har fått en skada, det är enkelt att laga!Visste du att våra baksidor till iPhone 8 Plus är av original kvalitet? Vi sikta efter både utseende och kvalité på våra varor.Våra baksidor har alltid loggan och tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar etc.Väntar du så kommer skadan att bli värre tillslut.Alla vi har tappat mobilen på något sätt, kanske kommit i kläm någonstans?Köp en ny Baksida till din iPhone 8 Plus med färgen Guld idag på vår webbshop.

Måste jag byta nu eller kan jag vänta?

Att vänta med att laga en skada är riskabelt! Skadan kan och kommer bli värre!En liten spricka kommer bli stor och leda till att flera delar förstörs!Har din baksida redan fått en spricka så blir det lättare för den att får flera.Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Behöver duen del så är den bara ett par klick bort. Vill du byta delarna själv så kom ihåg att du behöver verktygen (Som du kan hitta här)!

Vill du passa på och byta ut fler delar? Laddkontakt? Frontkamera?

Passa på och byta batteriet samtidigt? Till exempel byta laddkontakteller frontkameran så är det bra att passa på att beställa dessa reservdelar också. Är det så att batterietbörjar bli dåligt och du behöver ladda ofta, så är det enkelt att göra det ifall du tar hjälp av våra guider.Batteri med original kvalitet kan du köpa här hos oss.Är det så att den inte laddar lika bra? Beställ då med en laddkontakt till iPhone 8 Plus och byt själv, med vårguide så är det inget annat än enkelt. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationersom din iPhone 8 Plus behöver.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 8 Plus som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 8 Plus Baksida Guld med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 8 Plus

Med våra guider så är det busenkelt att byta ut baksidan. Om vi ska ge ett råd så är det att inte stressa, ta din tid.Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själveller få den lagad av experter. Det billigaste och mest lärorika alternativet är att laga den själv. Varför inte investera i ett skal somskyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Undrar du över något finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.