iPhone 8 Plus GSM-Antenn

59.00kr

BESKRIVNING

Det är den här delen som du behöver för att reparera din GSM-antenn till din iPhone 8 Plus

Alla delar är viktiga och den här delen är absolut inget undantag, det kan vara svårt att hantera telefonen
om GSM-Antennen inte fungerar som den borde. Denna del förhindrar problemet med att inte få bra styrka.
Ett byte av iPhone 8 Plus GSM-Antenn är lösningen på
dessa problem! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS. Glöm inte att du behöver speciella verktyg för att laga en iPhone, köpt till dessa ifall du inte har.

Artikelnummer ip8p-GSM Kategorier ,

Byt iPhone 8 Plus GSM-Antenn själv hemma!

Vi lovar att vi finns här och hjälper dig ifall din iPhone 8 Plus GSM-Antenn skulle sluta samarbeta. Vi har allt som behövs för att laga dina mobila enhet själv, som verktygen som man behöver. GSM-Antennen är den del som befinner sig på högtalaren, även kallad för högtalarantenn. Har du problem med antennen så kan det lösas vid ett byte av GSM-antennen. Att ha en iPhone med trasig GSM-Antenn är inget annat än frustrerande, så byt ut den idag!

Lägg en order innan kl 15 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag.

Hur ser jag när jag borde byta ut delen?

Har du problem med Högtalar-antennen? Då är det på tiden att köpa ny! Du kan alltid vara säker på att Fix My Phone har det du behöver! Du kan lita på att du kan alltid köpa mobildelar/reservdelar och verktyg på vår webbshop. Verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta iPhone 8 Plus Powerknapp helt själv, ta gärna hjälp av våra guider på hemsidan.

Är telefonen totalsönder och allt behövs bytas ut?

Ta tillfället i akt och byta ut mer delar? Du måste kanske även byta skärmen eller batteriet, då har vi med självklarhet det. Blir det tröttsamt att behöva ladda telefonen ofta, så är det enkelt att byta den med våra guider till hjälp. Vill du ha ett batteri med original kvalitet? Vad bra! För det är den här. På vår webbshop sortiment av hög kvalitet för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 8 Plus. Ta även en titt på vårt sortiment av mobiltillbehör som skyddar din iPhone 8 Plus så som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 8 Plus GSM-Antenn är kompatibel med

  • Apple iPhone 8 Plus

Det är inga svårigheter att byta ut en powerknapp, speciellt med våra guider du kan följa steg för steg. Det är viktigt att ha gott om tid på sig, det kanske är lätt som lego men det är känsliga delar vi pillar med, så var försiktig! Vill du göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga på egen hand. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi erbjuder alltid tre månaders garanti. Lagar du själv blir det såklart billigare. Vi rekommenderar att du köper ett skal med pengarna du sparar genom att laga den själv, du vill ju inte att någon skada ska hända telefonen. Skulle du även ha andra frågor gällande byte av Powerknapp eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.