iPhone 8 Plus Bottenskruvar

5.00kr45.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 8 Plus Bottenskruvar - vit Vit 45.00kr

iPhone 8 Plus Bottenskruv Vit

spinner
iPhone 8 Plus Bottenskruvar - svart Svart 5.00kr

iPhone 8 Plus Bottenskruv Svart

spinner

BESKRIVNING

Har bottenskruvarna kommit bort? Trasiga?

När något är så billigt och enkelt att fixa så finns det verkligen ingen ursäkt till varför du inte ska köpa nya.
Som tur är så har vi på Fix My Phone ett helt nytt set till väldigt lågt pris.
Snabb leverans utan konstigheter. Lägg en leverans på dina delar
redan idag och få dessa skickade redan samma dag eller inom 24h. Alltid fast frakt på 29kr.
Gör dig själv och mobilen en tjänst, beställ iPhone 8 Plus Bottenskruvar från fixmyphone.se idag!

Artikelnummer ip8p-botten Kategorier ,

iPhone 8 Plus Bottenskruvar

Upptäcker du att dina iPhone 8 Plus bottenskruvar inte är på plats? Det är en enkel lösning som kan lösas med ett par klick.Letar du efter nya med både schysst pris och bra kvalitet? Då är vi rätt ställe för dig!Alla vi som har reparerat telefoner har något gång tappat bort en skruv, hur duktig man än är.Det kan alltså hända vem som helst, och kommer hända alla. Beställ nya bottenskruvar här och få demlevererade inom ett par dagar. Vi skickar alltid en leverans inom 24h, men skulle du lägge en orderinom 15:00 på en vardag så skickar vi oftast samma dag, väldigt snabbt och smidigt eller hur.

Spårlöst borta eller trasiga så har vi lösningen!

Det enklaste du kan göra när det kommer till en iPhone reparation, är bottenskruvar…det är bara att skruva in dom!Det enda du behöver är skruvarna och verktygen.Efter en smidig och snabb leverans så har du ett nytt, helt fungerande och anpassade skruvarför just din mobil. Köp iPhone 8 Plus Bottenskruvar nu idag hos Fix My Phone. Låt inte din iPhone vara utan skruvareller med skruvar som är trasiga, alla delar är viktiga att ha!

Flera delar eller mobiltillbehör till din iPhone 8 Plus?

Om det är något vi kan 100% garantera så är det att vi kan mobilreparationer, vi har lösningen oavsett vilken del sombehövs att bytas ut. Vi har allt ifrån reparationer, reservdelarmobiltillbehör och mer på ett och samma ställe.Eftersom vi inte vill att ska behöver åka omkring, affär till affär, så blir vi en enkel lösning för dig.Vårt motto är enkelhet och kvalitet. Snabbt men rätt!Välkommen till Fix My Phone, din butik och vän för allt som rör mobilen inom reparation, mobildelar & mobiltillbehör.