iPhone 8 Plus Baksida Silver

1,499.00kr

BESKRIVNING

Söndrig Baksida? Telefonen har ramlat i golvet? Sprickor? Ingen fara, vi finns här!

Med denna iPhone 8 Plus Baksida Silver så får du en helt ny baksida till din iPhone.
Var inte orolig att du får en baksida som ser ut som en kopia, våra baksidor har
original apple logo och tillhörande ram följer med denna del, så den ser helt ny ut.
Allt för att mobilen ska se och kännas så ny ut som möjligt och underlätta reparationen.
Vi har självklart också alla verktyg du behöver för att byta ut den, kolla igenom vårt sortimentet och
beställ precis det som du behöver idag!

Artikelnummer ip8p-bkv Kategorier ,

Byt ut Baksidan på din iPhone 8 Plus själv!

iPhone 8 Plus Baksida Silver finns hos oss på Fix My Phone. På vår hemsida så hittar du de reservdelar samtverktyg som du behöver. Våra baksidor till iPhone 8 Plus är alltid av original kvalitet, nöjd dig inte av något annat.Baksidan har loggan, tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar mm.Har baksidan en liten spricka eller har krossats totalt så är de alltid ett bra tillfälle att byta ut baksidan.Även om telefonen inte har tappats på något hårt,så kan det skadas om du tappar den på mjuka ställen/låg höjd, man glömmer lätt bort att mobiler är ömtåliga,okia 3310 gör inte längre trots allt.Glömt bort att du hade nycklar i fickan när du la in iPhonen? Lägg en order på en ny baksida och slipp ditt bekymmer.

Är det på tiden att byta ut baksidan?

Sprickor sprids! En liten spricka kommer bara att växa mer och mer, tänk den en spricka på is och man fortsätterlägga tyngd på den, det är samma princip. Det kan hämta attfler delar går sönder. Du kan alltid lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar& mobildelar! På vår webbshop finns allt du behöver så lägg en beställning redan idag.Vi erbjuder även verktyg, dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen ochbyta baksidan helt själv!

Finns det flera delar som behöver bytas? Sensorer? Batteri?

Är telefonen sönderkrossad? Behöver du flera olika reservdelar? T.ex. byta laddkontakteller frontkameran så se till att köpa dessa reservdelar samtidigt, ingen gillar dubbelfrakt. Är batteriet så dåligt att du behöver laddaden flera gånger? Det är jätte enkelt att byta med hjälp av våra guider. En ny laddkontakt kan lösa problemetom du har svårt att ladda eller ansluta iPhonen till datorn via sladd. På Fix MyPhone har vi kvalitativa produkter för alla slags reparationer till din iPhone 8 Plus.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 8 Plus som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 8 Plus Baksida Silver med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 8 Plus

Reparera Baksida på iPhone 8 Plus snabbt och enkelt med hjälp av våra guider på nätet. Men vi kan inte vara tydliga nog med attvara noggrann och ta din tid om du inte är erfaren med reparationen. Även våra experter får inte stressa och måstevara väldigt noggranna, är du nybörjare så gäller detta speciellt för dig! Våra guider finns till hjälp.Att det blir billigare att laga själv är bara en annan fördel. Istället för attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, reparera på egen handeller lagad av experter. Varför inte passa på och investera i ett skal somskyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Undrar du över något så tveka inte att höra ifrån dig till Fix MyPhone via chatt eller mail service@fixmyphone.se.