iPhone 7 Vibrator

195.00kr

BESKRIVNING

Vibrerar inte mobilen? Missar du samtal eller meddelanden i fickan? Då är det dags att byta ut Vibratorn på din iPhone 7!
Mobilens vibrationsdel kan ibland sluta fungera. Detta gör att telefonen inte reagerar som den ska när du får samtal eller andra notiser.   Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 7 Vibrator! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!
PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta din enhet och kolla in resten av utbudet på hemsidan! Om du känner att det blir för krångligt att byta delarna själv i din iPhone 7, då är du välkommen att besöka någon av våra butiker eller skicka in din enhet för lagning.

Artikelnummer ip7-V Kategori

Byt Vibrator på iPhone 7!

Skaffa din iPhone 7 Vibrator hos oss!  Fix My Phone har det du söker, Beställ iPhone 7 Vibrator idag. Utför lagningen själv eller lämna in din enhet till oss för experthjälp. Du bestämmer själv. Vibratorns funktion är precis som det låter, den styr vibrationerna i din mobil. som exempel vid notiser. Funkar inte denna del riskerar du att missa viktiga samtal och meddelanden.  Missa inga viktiga notiser, Beställ en ny vibrator för mobilen idag!

När är det dags att byta vibratorn?

är du upplever att vibrationerna på din telefon inte fungerar är det dags att byta helt enkelt. Här finner du det du behöver till mobilen till rätt pris! Beställ dina mobildelar / reservdelar / teknikdelar och verktyg hos oss för att laga mobilen själv. Dessa verktyg skall du använda för att reparera din mobil och byta delarna på egen hand. Laga iPhone 7 Vibrator med rätt verktyg!

Fler delar som behöver bytas ut?

Behöver du utföra fler än en reparation på din mobiltelefon? Till exempel byta ut skärmen eller kameran? Då bör du se tillatt Beställa även dessa delar. Har skärmen spruckit eller fått repor? Byt enkelt ut vibrationsdelen på din telefon själv. Ta bara hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din mobil. Glöm inte av att Beställa mobiltillbehör som skyddar och förlänger livslängden på din mobil! som exempel skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 7 Vibrator är kompatibel med

    • Apple iPhone 7

Du kan byta vibrationsdelen på din iPhone 7 enkelt själv med hjälp av vår guide. Men vi råder dig att vara ytterst aktsam och ta god tid på dig om du inte är erfaren i reparationer. Vissa fördelar med att göra det själv är att det är billigare att Beställa reservdelar och verktyg och reparera själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, kan du antingen laga själv eller få mobilen lagad av experter. Lagar du själv blir det givetvis mindre kostsamt.   Vid andra frågor om byte av Vibrator eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga via chatt eller mail service@fixmyphone. se.