Rea!

iPhone 7 Skärm Original LCD + Touch - Svart

539.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? då är det dags att byta iPhone 7 Skärm Original – Svart med tillhörande glas på din iPhone 7!

Mobilens skärm kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din iPhone 7 som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 7 Skärm Original – Svart! Denna produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt. Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip7-do-s Kategori

Laga skärm & display på iPhone 7, själv!

Detta är våran absolut bästa skärmkvalitet byggd på både Original LCD och Original Touch med tredjepart tillverkat glas.

iPhone 7 Skärm Original – Svart köper du här tillsammans med allt för att kunna reparera själv, våra skärmar kommer kompletta och monterade för enkel installation för dig. Denna version är vår absolut bästa och innehåller original LCD & Touch med tredjepartstillverkat glas. iPhone 7 har en display som återger fantastiska färger och riktigt bra ljus. Denna reservdel ger dig en känsla likt den du hade när telefonen var nyköpt, klockrent! Detta är vår skärm av absolut högsta kvalitet i sortimentet, allt för att du skall få samma känsla som när telefonen var helt ny!

Byt skärmen innan det går för långt!

är din skärm är trasig för att du tappat den eller när du märker att färgerna/touch har tappat kvalitet kan det vara dags att byta skärm! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta kamera på egen hand. Du kan också kolla på våra guider för att se hur experterna reparerar!

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta kamera eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 7 direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på iPhone 7. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 7 som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte också passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone 7 Skärm Original – Svart är kompatibel med

  • Apple iPhone 7

Byta skärmen & LCDpå din iPhone 7  är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går det fort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Andra fördelar vid att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.