Kit - iPhone 7 Skärm Display – Original - Svart

979.00kr

BESKRIVNING

Köp denna display till din iPhone 7 om du inte nöjer dig med annat än det bästa. Vi rekommenderar en komplett utbytesskärm till iPhone som håller mycket hög kvalitet. LCD och Touch är identisk med originalskärm som Apple använder.

Skärmbyte för iPhone 7

Är glaset trasigt eller skärmen skadad på din iPhone 7? Det är lätt att få en skada på sin telefon och det kan vara ganska irriterande att gå omkring med en telefon som inte fungerar som den ska. Med våra utbytesskärmar kan du snabbt och enkelt laga din telefon så att den blir som ny igen! Det är dessutom billigare än att lämna in den till tillverkaren för att de ska göra bytet.

I vår utbytesskärm ingår;
– LCD-panel
– Frontpanel
– Glas
– Touchfunktion – digitizer

Den nya skärmen är en komplett utbytesskärm med mycket hög kvalitet, som är närmast identisk med original skärm och levereras färdigmonterad i ett enkelt paket. Den är färdigmonterad på fabriken och innehåller LCD, glas, inre ram och touchfunktionen som sitter ihop som ett paket, vilket gör monteringen enkel. Displayen har samma upplösning som original skärmen med standard HD Retina upplösning på 328 Plus PPI med 750 x 1334 pixlar.

Det ingår inte hemknapp, front-kamera,hörsnäcka eller lcd-skärmplatta i denna display. Det krävs att du använder original knappen som monterades i fabrik för att du ska kunna fortsätta använda hemknappen och dess funktioner såsom bakåt knapp och touch id. det går alltså ej att byta ut denna del för då kommer dem funktionerna avaktiveras helt.

Denna reservdel fungerar bara för iPhone 7. Var noggrann att identifiera din iPhone innan du lägger en beställning. Utnyttja detta billigare alternativ för att spara på miljön, förlänga livet på din telefon samt spara pengar.

Länk till laga själv guide.

Artikelnummer N-iP7-DAB Kategori Etikett

Skärmbyte för iPhone 7

Är glaset trasigt eller skärmen skadad på din iPhone 7? Det är lätt att få en skada på sin telefon och det kan vara ganska irriterande att gå omkring med en telefon som inte fungerar som den ska. Med våra utbytesskärmar kan du snabbt och enkelt laga din telefon så att den blir som ny igen! Det är dessutom billigare än att lämna in den till tillverkaren för att de ska göra bytet.I vår utbytesskärm ingår;- LCD-panel- Frontpanel- Glas- Touchfunktion – digitizerDen nya skärmen är en komplett utbytesskärm med mycket hög kvalitet, som är närmast identisk med original skärm och levereras färdigmonterad i ett enkelt paket. Den är färdigmonterad på fabriken och innehåller LCD, glas, inre ram och touchfunktionen som sitter ihop som ett paket, vilket gör monteringen enkel. Displayen har samma upplösning som original skärmen med standard HD Retina upplösning på 328 Plus PPI med 750 x 1334 pixlar.Det ingår inte hemknapp, front-kamera,hörsnäcka eller lcd-skärmplatta i denna display. Det krävs att du använder original knappen som monterades i fabrik för att du ska kunna fortsätta använda hemknappen och dess funktioner såsom bakåt knapp och touch id. det går alltså ej att byta ut denna del för då kommer dem funktionerna avaktiveras helt.Denna reservdel fungerar bara för iPhone 7. Var noggrann att identifiera din iPhone innan du lägger en beställning. Utnyttja detta billigare alternativ för att spara på miljön, förlänga livet på din telefon samt spara pengar.Länk till laga själv guide.