iPhone 7 Samtalshögtalare

115.00kr

BESKRIVNING

Inget ljud vid samtal? Hör du inte personen du sitter i samtal med? Då är det dags att byta ut Samtalshögtalaren på din iPhone 7!

Mobilens samtalshögtalare kan sluta fungera ibland på grund av fukt och smuts. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 7 Samtalshögtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta din enhet och kolla in resten av utbudet på hemsidan! Om du känner att det blir för krångligt att byta delarna själv i din iPhone 7, då är du välkommen att besöka någon av våra butiker eller skicka in din enhet för lagning. När du gör en beställning på produkter hos oss så skickar vi vanligen ut varorna samma dag eller dagen efter.

Artikelnummer ip7-samtal Kategori

Byt Samtalshögtalare på iPhone 7!

Beställ en samtalshögtalare till din iPhone 7 här!  Fix My Phone har allting du behöver för att göra jobbet själv. Du kan antingen göra bytet själv eller lämna över det till någon av våra experter som finns runt om i Sverige. Finns vi inte i just din stad kan du alltid skicka in den till oss via vår Fix Box tjänst. Samtalshögtalaren på din mobil är den del som gör att du hör den andra parten under samtal då du håller mobilen mot örat. Om du inte kan höra personen du sitter i samtal med, är det ett tydligt tecken på att det är samtalshögtalaren som måste bytas ut. Beställ därför iPhone 7 Samtalshögtalare hos oss idag så är problemet löst!

Dags att byta ut samtalshögtalaren?

Har din samtalshögtalare slutat ge ifrån sig ljud eller är det fel på ljudet även när du har bra täckning är det dags att byta! Här finner du det du behöver till mobilen till rätt pris! Beställ dina mobildelar / reservdelar / teknikdelar och verktyg hos oss för att laga mobilen själv. Med dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta samtalshögtalare till iPhone 7 själv.

Byt ut flera delar samtidigt!

Har du andra delar i din iPhone som du behöver laga? Är det kanske dags för ett byte av skärmen eller kameran? Beställ med dig dessa reservdelar direkt. Du kan byta samtalshögtalaren själv enkelt, ta bara hjälp av vår guide. Du hittar guiden här. Utbudet som vi på Fix My Phone erbjuder, genomsyras av hög kvalité. Vi har produkter med hög standard för alla typer av lagningar din iPhone 7 kan tänkas behöva. Glöm inte att Beställa till skydd till din iPhone 7 såsom displayskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 7 Samtalshögtalare är kompatibel med

    • Apple iPhone 7

Du kan på egen hand utföra bytet av samtalshögtalaren på din iPhone 7. Är du i behov av lite hjälp på traven har vi guider som visar dig hur man gör. Kom bara ihåg att det är viktigt att vara försiktig. Ta den tid du behöver om du inte är erfaren. Vissa fördelar med att reparera det själv är att det är billigare att Beställa mobildelar och verktyg och reparera själv. Istället för att laga i en butik. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller få den lagad av våra reparatörer. Lagar du själv blir det billigare. Se då till att investera pengarna som du lyckats spara, i grymma mobiltillbehör som skyddar din mobil. Vid andra frågor om byte av Samtalshögtalare eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone. se.