iPhone 7 Plus Kamera bak

399.00kr

BESKRIVNING

Trött att folk klagar på dina bilder? Blir bilderna inte lika bra som dina vänners? Svårt att få fokus eller spricka i kameran? Då är det på tiden att byta Kamera med tillhörande flexar på din iPhone 7 Plus!
Skulle kameran där bak vara sönder så skulle det i bästa fall betyda att bilderna blir dåliga, och värsta
så fungerar inte kameran alls. Då är det ett glasklart tecken att du behöver byta ut din kamera.
Alla problem blir bortblåsta med ett byte av iPhone 7 Plus Kamera! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!
PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att byta kameran!
Artikelnummer ip7p-bk Kategorier ,

Byt ut Kamera på din iPhone 7 Plus själv!

iPhone 7 Plus Kamera bak Finner hos oss med alla verktyg du skulle behöva för att laga den helt själv.Om du har sett när företagen visar sin nya telefon, så har du kanske märkt att dom lägger stor vikt på kameran.Anledningen är för att vi använder mobilkamera tillallt, semesterfoton, bröllop, sociala medier och så mycket mer. Får du oklara bilder?Fokuset vill inte lägga sig? Har linsen fått en spricka? Ta bort problemet, låt inte minnen förstöras med dåliga bilder,beställ en ny idag. Samtidigt så blir din iPhone 7 Plus Kamera som splitter ny igen och du kan ta vackra bilder!

Kan jag vänta med att byta?

Gör helst inte det, skador kan sprida sig beroende på vad för skada det är. Blir dina bilder inte lika bra som alla andras?Då ser det ut som att din kamera är trasig eller håller på och går sönder. Fix My Phone har alltid allt du behöver inomreservdelar & mobildelar! Här på sidan så kan du hitta våra guider, använd gärna dom är du reparerar din iPhone 7 Plus.

Vill du passa på och byta ut fler reservdelar?

Behöver du göra många reparationer på din mobil? Till exempel byta laddningsporteller batteriet? För att spara pengar samt tid, så borde du lägga en beställning på allt du behöver tillsammans!är man ska byta ut delar på en iPhone så handlar det i princip att bara lägga rätt form på rätt form.Märker du att batteriet dör snabbt eller att den kan helt plötsligt gå från kanske 10-20% men så stängs den av helt plötsligt?Du behöver då endast byta batteri, så blir den som ny. På Fix My Phone har vi kvalitativa varor för allatyper av reparationer som du behöver göra på din iPhone 7 Plus. Tar väl hand om din iPhone nu när den är som ny,köp nya mobiltillbehör som skyddar telefonen som tempered glass, fodral osv.

Denna iPhone 7 Plus Kamera är kompatibel med

  • Apple iPhone 7 Plus

Har du inte en jätteskakig hand så är det inte några problem att reparera en telefon, följ bara vår guide på nätet så går det fortoch enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer, kolla in våra guider. Det finns inga nackdelar, bara fördelar att göra det på egen hand,det blir billigare helt enkelt! Vill du inte göra det själv så kan du lämna in telefonen till oss, så tar vi hand om det.Med pengarna du sparar genom att reparera den själv så kan vi tipsa att du köperett skal som skyddar telefonen, eller ett par schyssta hörlurar (Kolla in Soundpods).Vid andra frågor om byte av Kameran eller någon annan produkt finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.