iPhone 7 Plus Baksida Svart

999.00kr

BESKRIVNING

Har Baksidan spruckit? Tappat telefonen? Repor? Inga problem!

Med denna iPhone 7 Plus Baksida Svart så får du en splitter ny baksida att sätta på din
mobil. Vår baksida har alltid Original apple logo och tillhörande ram. Allt för att mobilen ska se
och kännas så ny ut som möjligt samt underlätta installationen. Ingen kommer se skillnad från din och helt ny från butik.
Har du inte verktygen för att laga telefonen? Ingen fara, vi har dom! Ta ett titt på vårt breda sortiment och beställ det du behöver!

Artikelnummer ip7p-BaksB Kategorier ,

Byt ut Baksidan på din iPhone 7 Plus helt själv!

iPhone 7 Plus Baksida Svart hittar du alltid hos oss på Fix My Phone. Behöver du reservdelar samt verktygså erbjuder vi alltid det! Visste du att våra baksidor till iPhone 7 Plus är av original kvalitet?Det är viktigt för oss att våra produkter inte bara är i bra kvalitet, men även att dom ser bra ut!Våra baksidor har alltid loggan och tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar etc.Har din baksida fått en spricka eller någon skada så behöver du inte vara orolig, agerar du nu så kommer det enkelt bli fixat.Skadan kan bli värre ju längre du väntar, så du borde byta så snarast som möjligt.Alla vi har tappat mobilen på något sätt, knuffat den från sängen?Råkat ha mobilen och vassa föremål i samma utrymme?Köp en ny Baksida till din iPhone 7 Plus med färgen Svart idag.

Kan jag vänta med att byta?

Vänta inte! Skadan kan och kommer bli värre! En liten spricka kan bli stor och leda till att flera delar förstörs!Har din baksida redan fått en spricka så blir det lättare för den att får flera.Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Behöver du något så behöver du baralägga en beställning så levererar vi dom. Vill du byta delarna själv så kom ihåg att du behöver verktygen (Som du kan hitta här)!

Vill du passa på och byta ut fler delar? Laddkontakt? Frontkamera?

Flera övriga delar som behöver bytas ut? Till exempel byta laddkontakteller frontkameran så är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är det så att batterietär dåligt och du behöver ladda ofta, så är det enkelt att göra det ifall du tar hjälp av våra guider somdu kan hitta här på sidan. Batteri med original kvalitet kan du köpa här hos oss.Är det så att den inte laddar lika bra? Beställ då med en laddkontakt till iPhone 7 Plus och byt själv, med vårguide så är det inget annat än enkelt. På Fix MyPhone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone 7 Plus behöver.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 7 Plus som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Din iPhone ären del av dig, så ta hand om den!

Denna iPhone 7 Plus Baksida Svart med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 7 Plus

Du kan jättesmidigt byta ut baksidan med hjälp av våra guider. Men ett råd till dig som vi inte kanstressa nog är att vara försiktig och ta din tid om det är första gången du håller på med reparationer. Andra fördelar med att göradet själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själveller få den lagad av experter. Det billigaste och mest lärorika alternativet är att laga den själv. Varför inte investera i ett skal somskyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Undrar du över något finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.