iPhone 7 Kameralins

75.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 7 Kameralins - svart Svart 75.00kr

iPhone 7 Kameralins Svart

spinner
iPhone 7 Kameralins - silver Silver 75.00kr

iPhone 7 Kameralins Silver

spinner
iPhone 7 Kameralins - rose-gold Rose Gold 75.00kr

iPhone 7 Kameralins Rosé Guld

spinner
iPhone 7 Kameralins - guld Guld 75.00kr

iPhone 7 Kameralins Guld

spinner

BESKRIVNING

Trasig lins? Spricka i linsen eller är kamerans fokus ur funktion? Då är det dags att byta Kameralins på din iPhone 7! När kameralinsen blivit trasig blir bilderna dåliga

Artikelnummer ip7-kl Kategori

Byt ut Kameralinsen på din iPhone 7!

p din iPhone 7 Kameralins hos oss på Fix My Phone. Alla delar och verktyg som behövs för att du skall kunna laga kameralinsen själv hittar du här.  Kameran är en av de viktigaste egenskaperna som finns i din telefon. Nu för tiden fotograferar vi allt möjligt för att dokumentera vår vardag och för att föreviga vissa stunder. Spara dina minnen med bilder av hög kvalitet. Suddiga bilder? Spricka i kameralinsen? Beställ iPhone 7 kameralins så undviker du allt strul med bilderna. Samtidigt som din iPhone 7 Kamera blir som ny igen och du kan ta fina foton igen!

När ska du byta bara kameralinsen och inte hela kameran?

Det är hög tid att byta kameralinsen om du som exempel fått en spricka i kameralinsen. Eller om du råkat tappat mobilen så kameralinsen blivit skadad på annat sätt. Om din kameralins har blivit skadad måste du byta ut den så snart du kan. Detta för att skadan inte ska bli värre.   Eftersom vi har allt du behöver inom reservdelar & mobildelar har du kommit till helt rätt webbshop! Du kan Beställa alla mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen är till för att laga telefonen och byta kameralinsen själv. Vill du istället få mobilen fixad av experter även lämna in mobilen till din närmsta butik eller skicka in via post så lagar vi den åt dig.

Flera delar som behöver bytas?

Finns det andra delar på din iPhone 7 som behöver reparation? Möjligtvis ett byte av laddningsporten eller batteriet? Beställ dessa reservdelar också. När batteriet blivit såpass dåligt att du behöver ladda mobilen ofta är det enkelt byta den. Med hjälp av guider och Beställa batteriet till iPhone 7 direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder dig produkter av hög kvalité som är ämnade för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone 7. Beställ med dig mobiltillbehör som skyddar din iPhone 7 som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 7 Kameralins är kompatibel med

  • Apple iPhone 7

Byt ut kameralinsen på din iPhone 7. Det är mycket enklare än vad du tror. Vår guide hjälper dig steg för steg. Det blir enkelt och enkelt reparera din iPhone 7. Om du inte är erfaren i reparationer, ta god tid på dig. Därför att du Beställer in mobildelar och verktyg för att reparera själv. Eftersom du kan räkna med Fix My Phone i alla lägen, kan du välja vilken lösning som är bäst för dig. Laga själv eller lämna in till våra experter. När du lagar själv blir det skillnad i pris jämfört med om en reparatör gör det. Se till att investera det du sparar i andra tillbehör som skyddar och förbättrar din iPhone 7! Vid frågor om byte av kameralins eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga via chatt eller mail service@fixmyphone. se