iPhone 7 Baksida Silver

899.00kr

BESKRIVNING

Sprickor på mobilens baksida? Inga problem!

Med denna iPhone 7 Baksida silver så får du en helt ny baksida att byta ut på din mobiltelefon. Med perfekt anpassad hölje får du så bra resultat som möjligt och underlättad reparationen.
Hos oss hittar du självklart också alla verktyg du behöver för att byta eller lag din enhet. Surfa igenom vårt breda utbud och beställ det som du behöver idag! Vi erbjuder mängder av redskap som underlättar din reparation. Sök fram rätt verktyg och gör din beställning.

Artikelnummer ip7-BaksSilv Kategori

Byt ut Baksidan på din iPhone 7 själv!

iPhone 7 Baksida silver finner du enklast hos oss på Fix My Phone. Eftersom vi har allting du behöver samlat på en och samma plats. Våra baksidor till iPhone 7 är av originalkvalitet. Med loggan och tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar etc. Passa på att byta baksidan på din telefon om den har skador, sprickor eller repor. Din telefon kanske har åkt i backen en eller flera gånger utan skal så att den slits? Haft oturen med telefonen i fickan och nycklar har gjort repor? Har du fått en spricka i linsen? Beställ en ny Baksida till din iPhone 7 i färgen silver idag. Så blir din iPhone 7 som ny igen!

Byt baksidan när den går sönder!

Har baksidan på din iPhone 7 sprickor eller repor är det dags att byta. Innan det blir värre. Fix My Phone har allt som behövs för att man ska kunna reparera själv. Du kan Beställa mobildelar, reservdelar och verktyg direkt från vår webbshop. Verktygen är viktiga för att du skall laga telefonen och byta baksidan helt själv!

Flera delar som behöver bytas? Ny skärm?

Behöver du fler än en reparation på din iPhone 7? Till exempel byta skärm  eller batteriet råder vi dig att Beställa dessa reservdelar också. Med dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och Beställa batteriet till iPhone 7 direkt hos oss med original kvalitet. Eller är det kanske så att mobilen får anslutningsproblem när du försöker ladda? Beställ då en laddkontakt till iPhone 7 och byt själv. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone 7 behöver. Beställ till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 7 som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 7 Baksida silver med tillhörande ram är kompatibel med

    • Apple iPhone 7

Reparera Baksida på iPhone 7 snabbt med hjälp av våra guider på nätet. Men vi råder dig att vara aktsam och ta din tid om du inte är erfaren i reparationen. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att Beställa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en reparatör. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Investera det du sparat i grymma tillbehör till din telefon! Undrar du över något finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone. se. Vänd dig till oss med dina mobilproblem. Hos oss kan du få hjälp med allt som kan gå fel med din mobiltelefon Reparation, mobildelar & mobiltillbehör.