iPhone 6S Skärm Kvalitet B - Svart

199.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? Då är det dags att byta iPhone 6S Skärm Kvalitet B – Svart med tillhörande glas på din iPhone 6S! Denna produkt är byggd på delar från tredjepartstillverkare. Detta innebär att du får en skärm med högsta kvalitet till ett lägre pris. Skillnaden mot originalskärm är att touchen inte är lika följsam och skärmen har en annan ton i bildåtergivningen. Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone! Mobilens skärm kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din iPhone 6S som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 6S Skärm Kvalitet B – Svart!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip6s-db-s Kategori

Byt Skärm & Glas på din iPhone 6S själv!

Detta är vår tredje skärmkvalitet byggd på tredjepart tillverkad LCD, glas & touch. Skärmen är tillverkad av sk. hard Oled.

iPhone 6S Skärm Kvalitet B – Svart, använder du för att laga din mobil på egen hand med hjälp av våra reservdelar och verktyg så som skruvmejlsar. Våra skärmar kommer kompletta och monterade för en så enkel installation som möjligt för dig. Med denna display får du det grundläggande behoven täckta, en fungerande skärm och touch. Du märker skillnad jämfört med andra kvaliteter på exempelvis färgerna, känsligheten och ljusstyrkan. Denna reservdel är perfekt för dig som har telefonen som en back up eller arbetsmobil! Våra skärmar är alltid kvalitets testade innan de skickas ut, allt för att du skall få samma känsla som när telefonen var helt ny!

Skärmbyte medan det fortfarande går att rädda!

är din skärm är trasig för att du tappat den eller när du märker att färgerna/touch har tappat kvalitet kan det vara dags att byta skärm! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! På Fix My Phone köper du antingen delar & verktyg själv eller lämnar in till oss experter för hjälp med lagningen. Vi på Fix My Phone erbjuder vi båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att laga själv?

Flera delar som behöver bytas?

Om flera delar på mobilen är trasiga? Till exempel byta kamera eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 6S direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på iPhone 6S. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 6S som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte också passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone 6S Skärm Kvalitet B – Svart är kompatibel med

  • Apple iPhone 6S

Att själv byta skärmen på mobilen är inte svårt men kräver koncentration och försiktighet. Följ en guide på nätet går det fort och det gör processen enklare. Men vår rekommendation till dig är att vara försiktig om du inte är en erfaren i reparationer. Du kommer undan lite billigare om du gör jobbet själv istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.