iPhone 6S Plus Wifi och Bluetooth flex

75.00kr

BESKRIVNING

WiFi och bluetooth flex kan vara orsaken till varför du inte kan koppla upp dig till ett nätverk eller synka med Bluetooth.

iPhone 6S Plus Wifi och bluetooth flex

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer ip6sp-Wifi-Ribbon Kategori

Byt ut din Wifi och bluetooth flex till din iPhone 6S Plus helt själv!

Har du svårigheter att koppla upp dig till nätverket? Då kan du behöva byta ut din Wifi-del i mobilen.

Skulle det vara problemet så behöver du inte oroa dig för mycket. Det finns en enkel lösning till problemet, byta ut den! En mobil utan nätverk är inget att ha, tänk dig själv, nu för tiden när man skriver eller ringer så använder man nästan alltid sig av sociala medie appar. Det är inte ofta man smsar eller ringer som vanligt. Ett byte av WiFi och bluetooth-flex är inte så komplicerat som det kan verka, med rätt verktyg och en lugn hand så kan i stort sätt vem som helst reparera en telefon. Gör dig själv och din mobil en tjänst och beställ en Wifi och bluetooth flex idag på vår webbshop.

Ta en rundtur i vår webbshop ifall du hittar något annat du behöver.

Vill du även byta ut din baksida eller kamera till din iPhone 6S Plus så är det bra att beställa dessa reservdelar tillsammans som en order, ingen gillar dubbelfrakt trots allt! Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val när det kommer till mobilreparation. Något vi har lärt oss är att det inte är struligt att reparera en telefon. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.