iPhone 6S Plus Vibrator

95.00kr

BESKRIVNING

Slår inte vibrationerna på längre? Väcker inte alarmet dig när du har satt det på vibration? Då råder vi att du
byter ut Vibratorn på din iPhone 6S Plus!

Vibratorn har en enkel uppgift, men det händer att den slutar funka ändå. Detta gör att telefonen inte längre kan
hjälpa dig som förr. En simpel lösning är ett byte av iPhone 6S Plus
Vibrator! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phones webshopp!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på
hemsidan!

Artikelnummer ip6sp-V Kategorier ,

Köp och byt ut Vibrator på iPhone 6S Plus!

har din vibrator gått och lagt av? Då borde du köpa en ny vibrator!  Vi har den här på Fix My Phone. Vill du byta ut den själveller vända dig till oss för experthjälp, det är vad du känner dig mest bekväm med. Vibratorns funktion är precissom det låter, den styr vibrationerna i din mobil. Man tänker inte på hur mycket man använder sig av vibratorn,allt från meddelanden, när det ringer, alarm så du vaknar och även spel. Funkar inte denna del riskerar du att missaviktiga samtal och meddelanden.Gör ditt liv lättare, Köp en iPhone 6S Plus Vibrator idag!

När är det på tiden att byta vibratorn?

är du slutar känna av vibrationerna helt enkelt. Man inser inte hur viktig vibrationsfunktionen är tillsden saknas, den hjälper dig vid de tillfällen du inte kan använda ljud, på jobbet eller i skolan t.ex..Fix My Phone har det du behöver till rätta priser! Du kan köpamobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Det enda du behöver för att byta ut en vibratorär själva vibratorn och verktygen, så ifall du inte har dom så passa på och köp med det.

Jag behöver byta ut flera delar, hur enkelt är det?

Oturen kan slå till var som helst, det kan vara flera delar som är sönder, hur ska du göra då? Som att bytaut skärmen eller kameran? Du har redan gjort första steget, du är här och köper delar! Har skärmen spruckiteller fått repor? Byt enkelt ut vibrationsdelen på din telefon själv. Vi har även fina guider som hjälper dig steg för steg.På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer avreparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 6S Plus. Förläng din och din iPhones tid tillsammansgenom att köpa till mobiltillbehör som skal, fodral och liknande så behöver du inte oroa dig lika mycket!

Denna iPhone 6S Plus Vibrator är kompatibel med

  • Apple iPhone 6S Plus

Visste du att vi har guider här på hemsidan hur man byter ut delar? Med dom så blir det jätte enkelt.Men vi råder dig att vara ytterst försiktig och ta god tid på dig om du inte är erfaren i reparationer.Även våra experter måste ta det försiktigt och vara väldigt noggranna!Vissa fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa reservdelar och verktyg ochfixa själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Lagar du självså blir det inte lika dyrt. Investera det du sparar i fantastiska soundpods! Vidandra frågor om byte av Vibrator eller någon annan produkt, så finns vi på Fix My Phone alltidtill hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.