Rea!

iPhone 6S Plus Skärm Kvalitet B - Vit

349.00kr 259.00kr

BESKRIVNING

Total svart på skärmen? Spricka i glaset? Touch som inte som jobbar sig? Då är det dags att byta iPhone 6S Plus
Skärm Kvalitet B – Vit med tillhörande glas på din iPhone 6S Plus!

Har skärmen fått en spricka och färgerna kassa? Då betyder det antagligen att du har en trasig LCS och GLAS som behöver bytas ut.
För att lösa detta problem och göra din iPhone 6S Plus som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och
GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 6S Plus Skärm Kvalitet B – Vit! Denna
produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Det betyder
att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt.
Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!
PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip6sp-db-v Kategorier ,

Byt Skärm & Glas på din iPhone 6S Plus själv!

Detta är vår tredje skärmkvalitet byggd på tredjepart tillverkad LCD, glas & touch.

iPhone 6S Plus Skärm Kvalitet B – Vit köper du för att laga din mobil helt själv med hjälp avvåra reservdelar och verktyg.Våra skärmar kommer kompletta och monterade för att göra det så enkelt att installera som möjligt.Med denna display får du det grundläggande behoven täckta, en fungerande skärm och touch. Dumärker skillnad jämfört med andra kvaliteter på exempelvis färgerna, känsligheten ochljusstyrkan. Denna reservdel är perfekt för dig som vill ge en mobil till dom yngrebarnen och slipper oroa sig över att telefonen går sönder eller en mobil till en arbetsplats som kan tålastryk! Våra skärmar är alltid kvalitets testade innan de skickas ut, allt för att garantera nöjda kunder!

Skärmbyte innan det går för sent!

Har mobilen slitit sig från handen och ramlat på marken? Eller bara att den har tagit skada på skärmen så kan du märka att färgerna/touch har tappat kvalitet kan det vara dags att byta skärm! Vi har allt du behöver på vår webbshopär det kommer till reservdelar & mobildelar! Hos Fix My Phone så kan du själv välja om du vill köpa delarnasjälv och reparera telefonen, eller så lämnar du in den till oss som är experter på reparation för hjälp med reparationen.Glöm inte att köpa till verktygen, dessa verktygen Behöver du när du ska reparera eller telefonen för att t.ex. byta kamera eller laddkontakt.Vill du ha hjälp så har vi flera guider som hjälp.

Övriga trasiga delar?

Är din telefon i sånt tillstånd att du måste byta ut flera delar? Till exempel byta powerknapp eller batteriet är det bra attpassa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är detenkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 6S Plus direkt hos oss medoriginal kvalitet. På Fix My Phone har vi de bästa produkter för alla slags reparationer du behöver görapå din telefon. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 6S Plus somskärmskydd, mobilskal eller fodral.Passa även på och att köpa nya hörlurar, vi tycker väldigt mycket om Soundpods. Grymma ljud och passar bra!Denna iPhone 6S Plus skärm Kvalitet B – Vit är kompatibel med

  • Apple iPhone 6S Plus

Du kommer inte har några svårigheter alls att byta skärmen och LCD på din iPhone 6S Plus, med våra guider som hjälp såkommer du klara det gaalnt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer. Andra fördelar vid att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar ochverktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en butik. eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir detmer kostsamt. Varför inte passa på då och investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att lagasjälv? Har du andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på FixMy Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.