Rea!

iPhone 6S Plus Skärm Kvalitet A (LCD) - Svart

499.00kr 319.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder?

Då säger vi att det är på tiden att köpa iPhone 6S Plus
Skärm Kvalitet A – Svart med tillhörande glas till din iPhone 6S Plus!

Mobilens skärm kan enkelt gå sönder av misstag och då kan det resultera i glassplitter och dåliga färger.
Det betyder nog att mobilens LCD och glaset är sönder. För att lösa detta problem och
göra din iPhone 6S Plus som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och
GLAS. Allt löser sig med en ny iPhone 6S Plus Skärm Kvalitet A – Svart! Denna
produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta betyder att du får en ny skärm med
kvalitet som känns och verkar som den som sitter på en ny telefon.
Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen

Artikelnummer ip6sp-da-s Kategorier ,

Byt Skärm & Glas på din iPhone 6S Plus själv!

iPhone 6S Plus Skärm Kvalitet A (LCD) är våran näst bästa skärmkvalitet byggd på Original LCD med tredjeparttillverkat glas & touch.

iPhone 6S Plus Skärm Kvalitet A – Svart finner du hos oss på Fix My Phone för att lunna reparera iPhonen helt själv, våraskärmar kommer kompletta och monterade för att göra det så snabbt och smidigt som möjligt för att installera.Vill du ha en skärm som kan erbjuda bland det bästa inom ljus, färger och touch så är denna för dig!iPhone 6S Plus skärm kvalitet A kommer precis efter Original versionen i kvalité. iPhone 6S Plus har en display somerbjuder grymma färger och riktigt bra kontrast. Vill du ha en mobilskärm bra för jobbet eller som en back up så är denna perfekt för dig! Vi testar alltid alla våra skärmar innan de skickas ut för att försäkra ossoch er att ni får den bästa varan, allt för att du skall få samma känsla som när telefonen var helt ny!

Skadan kan bli värre!

Ifall oturen skulle komma och ge dig en skada för att du tappat mobilen eller när du har märkt att färgerna/touch har tappatkvalitet kan det vara dags att byta skärm! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöverinom reservdelar & mobildelar! Väljer du att själv reparera telefonen så kan du göra det,eller så kan du välja att lämna in den till oss, så ordnar vi det! Vill du reparera själv och byta ut delar på egen hand,då behöver du verktygen som du kan köpa här.Vi har även guider på hemsidan ifall du vill se hur experter reparerar telefoner.

Övriga trasiga delar?

Är skadan så pass stor att du måste byta ut flera delar? Till exempel att du måste byta kamera eller batteriet såär det bra att alla delar tillsammans. Märker du att batteriet inte är som förr? Köper du delarna hos oss och följervåra guider så blir det busenkelt att laga telefoenn! På Fix My Phone har vi grymmaprodukter för alla typer av reparationersom du kan kunna behöva göra på iPhone 6S Plus. Köp till mobiltillbehör som hjälper dig skyddadin iPhone  Plus som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte också passa på att köpa ett par hörlurar också,vi rekommenderar starkt  Soundpods. Riktigt bra ljud och kvalitet!Denna iPhone 6S Plus Skärm Kvalitet A – Svart är kompatibel med

  • Apple iPhone 6S Plus

Det är inga svårigheter alls att byta skärmen & LCD på din iPhone 6S Plus, följer du en guide på nätet går detfort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer. Vill du att det ska vara billigare så är det bäst att laga telefonen själv och köpa delarna hos oss.Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Vi rekommenderar att du då passar på och köper ett skal som hjälper dig skydda telefonen. Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på FixMy Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.