Kit - iPhone 6S Plus Skärm Display – Originalkvalité - Vit

489.00kr

BESKRIVNING

Köp denna skärm om du inte nöjer dig med annat än det bästa. Vi erbjuder en komplett utbytesskärm som håller mycket hög kvalitet. LCD och Touch är identisk med originalskärm som Apple använder.

Skärm för iPhone 6s Plus

Har skärmen på din iPhone 6s Plus spruckit eller på annat sätt blivit skadad? Om displayen, glaset eller LCD:n är sönder eller touchfunktion inte längre fungerar som vanligt, kan vi erbjuda dig en komplett utbytesskärm i ett kit. Skärmen håller mycket hög kvalitet och närmast är identisk med original displayen.

Originalkvaliteten innebär att du kan förvänta dig samma höga standard som Apple själv använder. Med denna skärm fungerar touchen exakt lika bra som original, likaså bild och färgåtergivningen samt hur hållbart glaset är. Köp reservdel med verktyg hos oss och spara en slant genom att utföra reparationen själv. Vi har alla reservdelar du behöver för att din iPhone 6s Plus att fungera som vanligt igen.

Vår iPhone 6S Plus-skärm är fabriksmonterad med glas, LCD, inre ram och touchfunktion i ett paket, vilket förenklar reparationen, resultatet blir så bra som möjligt.
Displayen har en standard HD Retina upplösning på 401 PPI med 1920 x 1080 pixlar. Det är samma som Apples original skär

I vår utbytesskärm ingår;
– LCD-panel
– Frontpanel
– Glas
– Touchfunktion – digitizer

Utbytesskärmen kommer dock inte med hemknapp, front-kamera, hörsnäcka eller LCD-skärmplatta. Dessa komponenter behövs föras över från den gamla skärmen till den nya. Det är en enkel process som bara tar några minuter. Touch-ID-funktionen fungerar bara med telefonens original-hemknapp. Därför måste den ursprungliga hemknappen användas på den nya displayen. Annars kommer du att förlora den funktionen.

Det är enkelt och billigt att byta din skärm själv. Din telefon får en andra chans med en högkvalitativ skärm som har en upplösning och touchfunktion som är likvärdig med originalkvalité. Vänta inte med att utnyttja detta prisvärda erbjudandande! Beställ hem reservdelarna redan idag och få ditt problem åtgärdat så fort som möjligt på dina egna villkor.

Denna reservdel fungerar bara för iPhone 6s Plus. Glöm inte att kontrollera vilken enhet du har innan beställning.

Länk till laga själv guide.

Skärm för iPhone 6s Plus

Har skärmen på din iPhone 6s Plus spruckit eller på annat sätt blivit skadad? Om displayen, glaset eller LCD:n är sönder eller touchfunktion inte längre fungerar som vanligt, kan vi erbjuda dig en komplett utbytesskärm i ett kit. Skärmen håller mycket hög kvalitet och närmast är identisk med original displayen.Originalkvaliteten innebär att du kan förvänta dig samma höga standard som Apple själv använder. Med denna skärm fungerar touchen exakt lika bra som original, likaså bild och färgåtergivningen samt hur hållbart glaset är. Köp reservdel med verktyg hos oss och spara en slant genom att utföra reparationen själv. Vi har alla reservdelar du behöver för att din iPhone 6s Plus att fungera som vanligt igen.Vår iPhone 6S Plus-skärm är fabriksmonterad med glas, LCD, inre ram och touchfunktion i ett paket, vilket förenklar reparationen, resultatet blir så bra som möjligt.Displayen har en standard HD Retina upplösning på 401 PPI med 1920 x 1080 pixlar. Det är samma som Apples original skärI vår utbytesskärm ingår;- LCD-panel- Frontpanel- Glas- Touchfunktion – digitizerUtbytesskärmen kommer dock inte med hemknapp, front-kamera, hörsnäcka eller LCD-skärmplatta. Dessa komponenter behövs föras över från den gamla skärmen till den nya. Det är en enkel process som bara tar några minuter. Touch-ID-funktionen fungerar bara med telefonens original-hemknapp. Därför måste den ursprungliga hemknappen användas på den nya displayen. Annars kommer du att förlora den funktionen.Det är enkelt och billigt att byta din skärm själv. Din telefon får en andra chans med en högkvalitativ skärm som har en upplösning och touchfunktion som är likvärdig med originalkvalité. Vänta inte med att utnyttja detta prisvärda erbjudandande! Beställ hem reservdelarna redan idag och få ditt problem åtgärdat så fort som möjligt på dina egna villkor.Denna reservdel fungerar bara för iPhone 6s Plus. Glöm inte att kontrollera vilken enhet du har innan beställning.Länk till laga själv guide.