iPhone 6S Plus Powerknapp & Volymflex

125.00kr

BESKRIVNING

Låser sig knappen? Blixten slutat fungera? Då är det dags för en ny powerknapp med tillhörande flexar på din iPhone 6S Plus!

Alla delar är viktiga och den här delen är inget undantag, det kan vara svårt att hantera telefonen
ifall powerknappen inte fungerar som den skall. Detta gör att du inte kan låsa/stänga av
telefonen med hjälp av knappen. Denna del förhindrar att problemet att inte få blixt i kameran eller dåligt samtalskvalitet.
Ett byte av iPhone 6S Plus Powerknapp är lösningen på
dessa problem! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS. Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip6sp-power Kategorier ,

Byt Powerknapp & Volymflex på din iPhone 6S Plus själv!

Du kan lita på att vi finns här och hjälper dig ifall din iPhone 6S Plus powerknapp & volymknapp skulle krångla.Vi har allt du behöver för att laga själv, som verktyg. Powerknapp är den delen som finns på sidan avtelefonen som du låser/låser upp och stänger av telefonen med. Men den gör så mycket mer än så!Blixten i kameran och samtalskvaliteten är beroende av den här delen. Problem med blixten kan lösas ifall man byter utdenna del, detsamma kan gälla när det kommer till problem med samtalskvalitén.Använd inte en iPhone med en trasig mikrofon/blixt/powerknapp, det blir bara onödigt krångligt.

Vad är bra tecken på när man borde byta ut knappen?

Har du problem med din powerknapp & volymflex, kameran eller har du kanske problem med blixten eller sålåter inte mikrofonen som den skall, då är det dags att byta ut denna del! Du kan alltid vara säker på att Fix My Phone har det dubehöver! Du kan lita på att du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg på vår webbshop. Med dessa verktygen kan duanvända för att laga telefonen och byta iPhone 6S Plus Powerknapp helt själv, ta gärna hjälp av våra guider på hemsidan.

Är telefonen totalsönder och allt behövs bytas ut?

Vill du passa på att byta ut flera delar? Du måste kanske även byta skärmeneller batteriet, då kan du lita på att vi har det. Tröttnar du att du behöver ladda telefonen ofta, såär det enkelt att byta den med våra guider till hjälp. Vill du ha ett batteri med original kvalitet? Vad bra! För det är våran.På vår webbhshop erbjuder vi kvalitativa varor föralla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 6S Plus. Ta även en titt på vårt sortiment avmobiltillbehör som skyddar din iPhone 6S Plus så som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 6S Plus Powerknapp & VolymFlex är kompatibel med

Apple iPhone 6S PlusDet är inga svårigheter att byta ut en powerknapp, speciellt med våra guider du kan följa steg för steg. Det är viktigtatt ha gott om tid på sig, det kanske är lätt som lego men det är känsligt!Vill du göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga på egen hand.Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder bådaalternativen, du kan ordna det själv eller få mobilen reparerad av våra experter. Vi erbjuder alltid tre månaders garanti.Lagar du själv blir det billigare. Vi rekommenderar att du köper ett skal med pengarna du sparar genomatt laga den själv. Skulle du även ha andra frågor gällande byte av Powerknapp eller någon annanprodukt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.