iPhone 6S Plus Kamera bak

399.00kr

BESKRIVNING

Trött att folk klagar på dina bilder? Blir bilderna inte lika bra som dina vänners? Svårt att få fokus eller spricka i kameran? då är det dags att byta Kamera med tillhörande flexar på din iPhone 6S Plus!
Skulle kameran där bak vara sönder så skulle det i bästa fall betyda att bilderna blir dåliga, och värsta
så fungerar inte kameran alls. Då är det ett glasklart tecken att du behöver byta ut din kamera.
Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 6S Plus Kamera! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!
PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran!
Artikelnummer ip6sp-bk Kategorier ,

Byt ut Kamera på din iPhone 6S Plus själv!

iPhone 6S Plus Kamera bak Finner hos oss med alla verktyg du skulle behöva för att laga den helt själv.Om du har sett när företagen visar sin nya telefon, så har du kanske märkt att dom lägger stor vikt på kameran,anledningen är för att vi använder mobilkamera tillallt, semesterfoton, bröllop, sociala medier och så mycket mer. Får du suddiga bilder?Strular fokuset? Har du fått en spricka i linsen? Slipp det problemet, låt inte minnen förstöras med dåliga bilder,beställ en ny idag, samtidigt så blir din iPhone 6S Plus Kamera blir som splitter ny igen och du kan ta vackra foton!

När tycker ni att jag borde byta?

Har du och din vän en likadan iPhone? Men du märker att dina bilder är inte lika klara? Då verkar detatt din kamera är trasig eller håller på och går sönder. Fix My Phone har alltid allt du behöver inomreservdelar & mobildelar! Här på sidan så kan du hitta våra guider, använd gärna dom är du reparerar din iPhone 6S Plus.

Vill du passa på och byta ut fler reservdelar?

Behöver du göra övriga reparationer på din telefon? Till exempel byta laddningsporteller batteriet? För att spara pengar samt tid, så borde du lägga en order på alla de delar du behöver tillsammans!Egentligen så är det inte svårare att byta iPhone delar som att hålla på med avancerat lego, speciellt medvåra guider som finns på hemsidan. Märker du att batteriet dör snabbt eller att den kan helt plötsligtgå från kanske 10-20% men så stängs den av helt plötsligt? Då behöver du endast byta batteri så blir den som ny.På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för allatyper av reparationer som du behöver göra på din iPhone 6S Plus. Tar väl hand om din iPhone nu när den är som ny,köp nya mobiltillbehör som skyddar telefonen som tempered glass, fodral osv.

Denna iPhone 6S Plus Kamera är kompatibel med

  • Apple iPhone 6S Plus

Har du inte en jätteskakig hand så är det inte några problem alls att byta ut delar, följ bara vår guide på nätet så går det fortoch enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer, kolla in våra guider. Det finns inga nackdelar, bara fördelar att göra det på egen hand,det blir billigare helt enkelt! Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, fixa själv eller lagad av experter.Med pengarna du sparar genom att reparera den själv så kan vi tipsa att du köperett skal som skyddar telefonen, eller ett par schyssta hörlurar (psst! Kolla in Soundspods på vår webbshop).Vid andra frågor om byte av Kameran eller någon annan produkt finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.