iPhone 6S Plus Högtalare

79.00kr

BESKRIVNING

Är det problem när du ska lyssna på musik eller använda något ljud?
Då är det dags att byta ut Högtalare på din iPhone 6S Plus!

Hör du inget ljud så är det högtalaren som nog har lagt av. Detta är aldrig kul för någon. Det leder enkelt
till frustration hos både dig och den du talar med, så underskatta inte en bra högtalare.
Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 6S Plus Högtalare! Köp teknikdelar,
mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på
hemsidan!

Artikelnummer ip6sp-Högt Kategorier ,

Byt ut Högtalare på iPhone 6S Plus!

Är du inte nöjd med din iPhone 6S Plus högtalare? Då kan det vara något fel och du borde byta ut delen!Om du vill så kan du låta våra experter laga den, men det är inte så svårt som det verkar,så du kan göra det själv om du vill.Det kanske låter självklart, men det är denna del som tar hand om ljudet från mobilen.Låter det konstigt det eller till och med helt tyst? Köp iPhone 6S Plus högtalare redan idag och lös problemet!

Hur vet jag när jag borde byta ut högtalaren?

Minskar kvalitén i ljudet, då säger vi att det är dags att byta! Det är ett par saker viär säkra på, att vi har vad du behöver och ett schysst pris, det är två av dom! Du köper enklastmobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg på vår webbshop, det går på några sekunder.Glöm inte av att du behöver speciella verktyg, verktygen behöver du för att laga telefonenoch byta ut iPhone 6S Plus högtalare helt på egen hand.

Fler delar än iPhone 6S Plus Högtalare som behöver bytas ut?

Även om du skulle behöver byta ut alla delar, reparera telefonen från scratch så är det ok! Exempelvis byteav skärmen eller kameran? bara att köpa dom samtidigt. Har skärmen fått reporeller till och med stora sprickor? Då borde du köpa ny skärm innan det är fler saker som går sönder,du byter lätt själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder vikvalitativa produkter för alla slags reparationer som du kan kunna behöva göra på diniPhone 6S Plus. Vi råder dig att köpa med dig skal eller fodral som skyddar din iPhone 6S Plus.Även om vi gärna vill ha tillbaka dig som kund, så är vi mer glada om du tar hand om telefonen.

Denna iPhone 6S Plus Högtalare är kompatibel med

  • Apple iPhone 6S Plus

Tar du hjälp av vår guide så kan du byta ut din trasiga högtalare mot en ny, utan problem. Är du inteerfaren inom reparationer så rekommenderar vi dig att vara så lugn och långsam som du kan, även om det är enkelt att byta delarså är det känsliga delar vi sysslar med.Istället för att gå till en verkstad och betala mycket mer så kan du köpa nya delar och reparera själv, det blirmycket billigare. Istället för att laga hos en verkstad. Fixar du själv blir det mindre kostsamt.Vi har ett par grymma hörlurar (Soundpods) som vi kan rekommendera att investera i, eller ett skal som skyddardin mobil, det hjälper dig i längden!Undrar du något gällande om byte av Högtalare eller någon annan produkt finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.