iPhone 6S Plus Baksida Vit

799.00kr

BESKRIVNING

Söndrig Baksida? Telefonen har ramlat i golvet? Sprickor? Ingen fara, vi finns här!

Med denna iPhone 6S Plus Baksida Vit så får du en helt ny baksida att sätta på din
mobil. Original apple logo och tillhörande ram följer med denna del, så den ser helt ny ut. Allt för att mobilen ska se
och kännas så ny ut som möjligt och underlätta reparationen.
Vi har självklart också alla verktyg du behöver för att byta, kolla igenom sortimentet och beställ precis det som du behöver idag!

Artikelnummer ip6sp-BaksS Kategorier ,

Byt ut Baksidan på din iPhone 6S Plus själv!

iPhone 6S Plus Baksida Vit finner du hos oss på Fix My Phone. Det reservdelar och verktyg du behöver har vipå vår hemsida. Våra baksidor till iPhone 6S Plus är alltid av original kvalitet, nöjd dig inte av något annat.Vår baksida har loggan, tillhörande ram med kameralins skyddsplåtar mm.Oavsett om baksidan har en liten spricka eller har krossat så är det bra tillfälle att byta ut baksidan,även om telefonen inte har tappats på något hårt,så kan det skadas om du tappar den återigen på mjuka ställen/låg höjd, man måste komma ihåg att telefoner är känsliga.Haft oturen med att ha telefonen i fickan och nycklar har gjort repor? Lägg en order på en ny baksida och få ditt bekymmer ur världen.

Är det på tiden att byta ut baksidan?

Sprickor sprider sig! En liten spricka kommer bara att växa mer och mer, tänk den en spricka på is och man fortsätterlägga tyngd på den, det är samma princip. Det kan sluta med attfler delar går sönder. Du kan alltid lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar& mobildelar! Vår webbshop har allt du behöver så lägg en beställning redan idag.Vi erbjuder även verktyg, dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen ochbyta baksidan helt själv!

Finns det flera delar som behöver bytas? Sensorer? Batteri?

Är telefonen sönderkrossad? Måste du byta flera delar? Till exempel byta laddkontakteller frontkameran så borde du se till att köpa dessa reservdelar samtidigt. Är batteriet så dåligt att du behöver laddaden flera gånger? Det är jätte enkelt att byta med hjälp av våra guider. Mobilen kan även vara svår att ladda,då löser en laddkontakt till iPhone 6S Plus problemet. På Fix MyPhone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone 6S Plus behöver.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 6S Plus som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 6S Plus Baksida Vit med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 6S Plus

Reparera Baksida på iPhone 6S Plus snabbt och enkelt med hjälp av våra guider på nätet. Men vi kan inte vara tydliga nog med attvara noggrann och ta din tid om du inte är erfaren i reparationen. Även våra experter får inte stressa och måstevara väldigt noggranna, är du nybörjare så gäller detta specifikt för dig! Det finns videos på Youtube samt våra guider.Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, reparera helt själveller lagad av experter. Varför inte investera i ett skal somskyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Undrar du över något så tveka inte att höra ifrån dig till Fix MyPhone via chatt eller mail service@fixmyphone.se.