iPhone 6S Plus Baksida Svart

799.00kr

BESKRIVNING

Har Baksidan spruckit? Tappat telefonen? Repor? Inga problem!

Med denna iPhone 6S Plus Baksida Svart så får du en splitter ny baksida att sätta på din
mobil. Vår baksida har alltid Original apple logo och tillhörande ram. Allt för att mobilen ska se
och kännas så ny ut som möjligt samt underlätta installationen.
Har du inte verktygen för att laga telefonen? Ingen fara, vi har dom! Ta ett titt på vårt breda sortiment och beställ det du behöver!

Artikelnummer ip6sp-BaksGr Kategorier ,

Byt ut Baksidan på din iPhone 6S Plus helt själv!

iPhone 6S Plus Baksida Svart hittar du alltid hos oss på Fix My Phone. Behöver du reservdelar samt verktygså erbjuder vi alltid det! Visste du att våra baksidor till iPhone 6S Plus är av original kvalitet?Det är viktigt för oss att våra produkter inte bara är i bra kvalitet, men även att dom ser bra ut!Våra baksidor har alltid loggan och tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar etc.Var inte nervös eller orolig ifall din baksida har fått en spricka, agerar du nu så kommer det enkelt bli fixat.Skadan kan bli värre, så du borde byta så snarast som möjligt.Alla vi har tappat mobilen på något sätt, kanske bara råka knuffa ner den från bordet?Råkat ha mobilen och vassa föremål i samma utrymme?Köp en ny Baksida till din iPhone 6S Plus med färgen Svart idag.

Kan jag vänta med att byta?

Vänta inte! Skadan kan och kommer bli värre! En liten spricka kan bli stor och leda till att flera delar förstörs!Har din baksidan sprickor eller repor så är de trasig och i behov av att bytas. Du kan litapå att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Behöver du något så behöver du baralägga en beställning så levererar vi dom. Vill du byta delarna själv så kom ihåg att du behöver verktygen!

Vill du passa på och byta ut fler delar? Laddkontakt? Frontkamera?

Många delar som behöver bytas ut? Till exempel byta laddkontakteller frontkameran så är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är det så att batterietär dåligt och du behöver ladda ofta, så är det enkelt att göra det ifall du tar hjälp av våra guider somdu kan hitta här på sidan. Köpbatteriet till iPhone 6S Plus direkt hos oss med original kvalitet.Kan det vara att den inte laddar lika bra? Beställ då med en laddkontakt till iPhone 6S Plus och byt själv, med vårguide så är det inget annat än enkelt. På Fix MyPhone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone 6S Plus behöver.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 6S Plus som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Din iPhone ären del av dig, så ta hand om den!

Denna iPhone 6S Plus Baksida Svart med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 6S Plus

Med våra guider så kan du snabbt och enkelt byt ut baksidan till din iPhone. Men ett råd till dig som vi inte kanstressa nog är att vara försiktig och ta din tid om du är ny med reparationer. Andra fördelar med att göradet själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själveller få den lagad av experter. Det billigaste alternativet är att laga den själv. Varför inte investera i ett skal somskyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Undrar du över något finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.