iPhone 6S Laddkontakt

129.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 6S Laddkontakt - silver Silver 129.00kr

iPhone 6S Laddkontakt Silver

spinner
iPhone 6S Laddkontakt - gra Grå 129.00kr

iPhone 6S laddkontakt Svart

spinner
iPhone 6S Laddkontakt - rose-guld Rosé guld 129.00kr

iPhone 6S Laddkontakt Rosé Guld

spinner
iPhone 6S Laddkontakt - guld Guld 129.00kr

iPhone 6S Laddkontakt Guld

spinner

BESKRIVNING

Problem att ladda telefonen? Kan du inte synka mobilen till datorn? problem med hörlurarna? Då är det på tiden att byta Laddkontakt med tillhörande flexar och delar på din
iPhone 6S för att åtgärda problemet!
Mobilens Laddkontakt/Laddchip kan ibland gå sönder när råkar tappa den, vattenskada eller rent
utav sluta fungera pga slitage. Det gör att du kan få svårt att ladda telefonen eller flytta över information via sladden. Alla problem försvinner vid ett byte av iPhone 6S Laddkontakt!
Köp reservdelar, mobildelar och teknikdelar via Fix My Phone! Vi levererar snabbt och säkert med
ett brett utbud av teknikdelar som hjälper dig när olyckan varit framme och härjat.

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip6s-LK Kategorier ,

Byta ut iPhone 6S Laddkontakt helt själv!

Köp Laddkontakt till iPhone 6S hos oss här på webben. Behöver du verktyg för att laga telefonen?Då har vi garanterat dom till dig, allt samlat på ett och samma ställe. Laddkontaktenfinns till för att din mobil ska kunna till exempel laddas och överföra information viasynkning. Ska du ladda och upptäcker att det inte kommer någon ström? Eller händer det inte något när dukopplar den med datorn? Då behöver du denna del för att lösa problemer! Köp iPhone 6SLaddkontakt på vår webbshop. Så kommer alla problem med laddning och överföring försvinna!

Hur ser jag när borde byta ut laddkontakten?

Har du anslutningsproblem, laddning eller något annat? Då är en laddkontakten ett måste för dig.Det kan även strula med synkroniseringen till datorn, både överföringar av filer eller laddning viadatorn. Vi har det du behöver för att ordna detta! Hos oss finner du allateknikdelar/reservdelar du behöver. Vi har verktyg och guider som gör det snabbtoch enkelt att byta ut laddkontakten helt själv. Ta en titt på våra guider här på vår hemsida.

Vill du reparera flera delar?

Många delar till din iPhone delar som är sönder och behöver bytas? Då är det bra att köpa dessa delar nu tillsammans, färre leveranserbetyder att det blir mer billigare för dig samt att det hjälper miljön, bra eller hur?. Ser du en spricka på displayen? Måste du ladda telefonen flera gånger för att klara av dagen? Så kan du enkelt byta dessa delar med hjälp av våra guider här på hemsidan. Köp ditt nya batterieller nya skärm till iPhone 6S hos oss med original kvalitet. Det vill säga samma tillverkaresom på batteriet som sitter i från början och samma känsla som ursprungsskärmen. På Fix MyPhone erbjuder vi kvalitativa produkter och reservdelar för alla typer av reparationer till diniPhone 6S.

iPhone 6S Laddkontakt kompatibilitet

  • Apple iPhone 6S

Tack vare våra guider kan du enkelt byta ut den del du önskar. Ha i åtanke att det är viktigt attlaga mobilen med stor noggranhet. När du väljer att laga den själv sparar du pengar, eftersom det är billigareatt köpa mobildelar och verktyg för att laga enheten själv istället för att reparera hos en verkstad. Villdu hellre att vi ska hjälpa dig reparera telefonen så fixar vi det på Fix My Phone! Med oss så har du både alternativen, laga själv eller få den lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Något smart att göra är att köpa till ett skal eller annat tillbehör med pengarna du sparar. Vidandra frågor om byte av Laddkontakt eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phonealltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.