iPhone 6S Plus GPS

89.00kr

BESKRIVNING

GPS:en kan vara orsaken till varför din mobil inte kan lokalisera dig.

iPhone 6S Plus GPS

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer ip6sp-wifi Kategori

Byt ut din GPS:en helt själv till din iPhone 6S Plus helt själv!

Ifall GPS:en inte längre kan lokalisera dig, då kan det vara strul med GPS-delen.

GPS:en är en väldigt viktig komponent, den behövs när du ska använda dig av en tjänster som maps eller annan app som lokaliserar dig. Man vill inte vara vilse och inte ha en GPS. De flesta använder sig av sin telefon nu för tiden när dom ska åka på en roadtrip, istället för att köpa en riktig GPS så använder man bara sig telefon, men för att göra det så behöver man en fungerande GPS i telefonen. Skulle din vara trasig så är det ingen fara, den är enkel att fixa. Beställ din idag hos oss.

Byt ut alla delar som är slitna.

Vill du kanske även byta din baksida eller kameran till din iPhone 6S Plus så är det bra att beställa dessa reservdelar tillsammans som en order, ingen gillar dubbelfrakt trots allt! Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val när det kommer till mobilreparation. Något vi har lärt oss är att det inte är struligt att reparera en telefon. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.