iPhone 6S Baksida Guld

699.00kr

BESKRIVNING

Är baksidan sprucken? Telefonen har ramlat i backen? Repor? Ingen fara, vi finns här!

Med denna iPhone 6S Baksida Guld så får du en helt ny baksida att sätta på din mobil.
Original apple logo och tillhörande ram följer med denna del, så den ser helt ny ut. Allt för att mobilen ska se
och kännas så ny ut som möjligt samt underlätta reparationen.
Vi erbjuder självklart också alla verktyg du behöver för att byta, kolla igenom utbudet och
köp precis det som du behöver idag!

Ta ett titt på våra verktyg för att se ifall det är något du behöver, dumt att beställa en reservdel men så kan du inte öppna telefonen.

Artikelnummer ip6s-baksG Kategorier ,

Byt ut Baksidan på din iPhone 6S själv!

iPhone 6S Baksida Guld finner du hos oss på Fix My Phone. Det reservdelar och verktyg du behöver för att byta ut baksidan har vipå vår hemsida. Du kan vara säker på att våra baksidor till iPhone 6S är alltid av original kvalitet. Vår baksida har loggan, tillhörande ram med kameralins skyddsplåtar mm. Vi tycker att man ska byta ut baksidan så fort den har en spricka, det kanske låter överdrivet men sprickor sprider sig. Haft oturen med att ha telefonen i fickan och nycklar har gjort repor? Har linsen spruckit? Lös problemet idag genom att beställa din nya baksida idag!

Vad händer ifall jag inte byter baksidan?

Skadan blir värre, sprickor sprider sig! En liten spricka kommer bara att växa och bli större, tänk den en spricka på is och man fortsätterlägga tyngd på den, det är samma princip. Det kan sluta med attfler delar går sönder. Du kan alltid lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar& mobildelar! Du kan göra beställningar på alla delar du behöver här på vår hemsida.Vi erbjuder även verktyg, dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen ochbyta baksidan helt själv!

Finns det flera delar som behöver bytas? Sensorer? Batteri?

Har du flera skador på mobilen som behöver repareras? Till exempel byta laddkontakteller frontkameran så borde du se till att köpa dessa reservdelar samtidigt. Är batteriet så dåligt att du behöver laddaden flera gånger? Det är jätte enkelt att byta med hjälp av våra guider. Är det så att mobilen inte tar emotladdning när du försöker ladda? Köp då en laddkontakt till iPhone 6S och byt själv. På Fix MyPhone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone 6S behöver.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 6S som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 6S Baksida Guld med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 6S

Reparera Baksida på iPhone 6S snabbt och enkelt med hjälp av våra guider på nätet. Men vi kan inte vara tydliga nog med attvara faktsam och ta din tid om du inte är erfaren i reparationen. Även våra experter får inte stressa och måstevara väldigt noggranna, är du nybörjare så gäller detta specifikt för dig! Andra fördelar med att göradet själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för attreparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, reparera helt själveller lagad av experter. Det blir billigare att laga den själv. Varför inte investera i ett skal somskyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Undrar du över något finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se. Vi är din telefons vän!