iPhone 6 Vibrator

75.00kr

BESKRIVNING

Vibrerar inte mobilen? Väcker inte alarmet dig när du har satt det på vibration? Då råder vi att du
byter ut Vibratorn på din iPhone 6!

Det kan hända att vibratorn sluta att göra sin uppgift…att vibrera. Detta gör att telefonen inte reagerar som den ska
när du får samtal eller andra notiser. En simpel lösning är ett byte av iPhone 6
Vibrator! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phones webshopp!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på
hemsidan!

Artikelnummer ip6-V Kategorier ,

Köp och byt ut Vibrator på iPhone 6!

Vill inte telefonen vibrera längre? Då borde du köpa en ny vibrator!  Vi har den här på Fix My Phone. Vill du byta ut den själveller vänd dig till oss för experthjälp, det är vad du känner dig mest bekväm med. Vibratorns funktion är precissom det låter, den styr vibrationerna i din mobil. Vibrations delen används till så mycket, meddelanden, när det ringer,alarm så du vaknar och även spel. Funkar inte denna del riskerar du att missa viktiga samtal och meddelanden.Se till att inte missa viktiga meddelanden, Köp en iPhone 6 Vibrator idag!

När är det på tiden att byta vibratorn?

är din iPhone inte längre klarar av att vibrera. man inser inte hur viktig vibrationsfunktionen är tillsden saknas, den hjälper dig vid de tillfällen du inte kan använda ljud, på jobbet eller i skolan t.ex..Fix My Phone har det du behöver till rätta priser! Du kan köpamobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktyg skall du använda föratt laga din mobil och byta iPhone 6 Vibrator på egen hand.

Jag behöver byta ut flera delar, hjälp!

har man otur så har man otur, det vara flera delar som är sönder, hur ska du göra då? Som att bytaut skärmen eller kameran? Då borde du även köpa dessa delar. Har skärmen spruckiteller fått repor? Byt enkelt ut vibrationsdelen på din telefon själv. Ta bara hjälp av våra guiderhär på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer avreparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 6. Utöka din tid tillsammans med din iPhonegenom att köpa till mobiltillbehör som skal, fodral och liknande så behöver du inte oroa dig lika mycket!

Denna iPhone 6 Vibrator är kompatibel med

  • Apple iPhone 6

Visste du att vi har guider här på hemsidan hur man byter ut delar? Tar hjälp av dom för att göra det lättare.Men vi råder dig att vara ytterst aktsam och ta god tid på dig om du inte är erfaren i reparationer.Även våra experter måste ta det försiktigt och vara väldigt noggranna!Vissa fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa reservdelar och verktyg ochreparera själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Lagar du självså kostar det även mindre. Investera det du sparar i fantastiska soundpods! Vidandra frågor om byte av Vibrator eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltidtill hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.