iPhone 6 Skärm Kvalitet B - Svart

169.00kr

BESKRIVNING

Trasig skärm? Spricka i glaset? Touch som slutat fungera? Ja då kanske det är dags att byta iPhone 6 Skärm. Denna skärm är byggd på delar från tredjepartstillverkare. Detta innebär att du får en skärm med hög kvalitet till ett lägre pris. Skillnaden mot originalskärm är att touchen inte är lika följsam och skärmen har en annan ton i bildåtergivningen.

Fix My Phone har precis vad du behöver inom reservdelar till din mobiltelefon. Här kan du alltid köpa bra reservdelar och även verktyg för reparationen. Med dessa verktyg kan du på egen hand laga din mobil och byta skärmen. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 6 Skärm Kvalitet B – Svart!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip6-db-s Kategori

Byt Skärm & Glas på din iPhone 6 själv!

Detta är vår tredje skärmkvalitet byggd på tredjepart tillverkad LCD, glas & touch.

iPhone 6 Skärm Kvalitet B – Svart, använder du för att laga din mobil på egen hand med hjälp av våra reservdelar och verktyg så som skruvmejlsar. Våra skärmar kommer kompletta och monterade för en så enkel installation som möjligt för dig. Med denna display får du det grundläggande behoven täckta, en fungerande skärm och touch. Du märker skillnad jämfört med andra kvaliteter på exempelvis färgerna, känsligheten och ljusstyrkan. Denna skärm är perfekt för dig som har telefonen som en back up eller arbetsmobil! Våra skärmar är alltid kvalitets testade innan de skickas ut, allt för att du skall få samma känsla som när telefonen var helt ny!

Skärmbyte medan det fortfarande går att rädda!

är din skärm är trasig eller när du märker att färgerna/touch har tappat kvalitet kan det vara dags att byta skärm! Fix My Phone erbjuder det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Här köper du antingen delar & verktyg själv eller lämnar in till oss och en av våra experter som kan laga din telefon. Vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att laga själv?

Flera delar som behöver bytas?

Om flera delar på mobilen är trasiga? Till exempel byta kamera eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 6 direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på iPhone 6. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 6 som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte också passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone 6 Skärm Kvalitet B – Svart är kompatibel med

  • Apple iPhone 6

Att byta mobilskärmen på egenhand är inte en svår process, men det kräver koncentration och försiktighet. Framför allt när du skall plocka av hemknappen. Följ gärna en guide på nätet, men vår rekommendation till dig är att vara försiktig om du inte är en erfaren i reparationer. En fördel är att du kommer undan lite billigare om du gör reparationen själv istället för att reparera hos en av våra verkstäder. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.