Rea!

iPhone 6 Plus Skärm Kvalitet A (LCD) - Vit

599.00kr 399.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder?

Då säger vi att det är på tiden att köpa iPhone 6 Plus
Skärm Kvalitet A – Vit med tillhörande glas till din iPhone 6 Plus!

Mobilens skärm kan enkelt gå sönder av misstag och då kan det resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du
antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och
göra din iPhone 6 Plus som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och
GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 6 Plus Skärm Kvalitet A – Vit! Denna
produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta betyder att du får en ny skärm med
kvalitet som känns och verkar som den som sitter på en ny telefon.
Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen

Artikelnummer ip6p-da-v Kategorier ,

Byt Skärm & Glas på din iPhone 6 Plus själv!

iPhone 6 Plus Skärm Kvalitet A (LCD) är våran näst bästa skärmkvalitet byggd på Original LCD med tredjeparttillverkat glas & touch.

iPhone 6 Plus Skärm Kvalitet A – Vit kan du köpa här på vår webbshop för att lunna reparera iPhonen helt själv, våraskärmar kommer kompletta och monterade för att göra det så snabbt och smidigt som möjligt för att installera.Vill du ha en skärm som kan erbjuda bland det bästa inom ljus, färger och touch så är denna för dig!iPhone 6 Plus skärm kvalitet A kommer precis efter Original versionen i kvalité. iPhone 6 Plus har en display somerbjuder grymma färger och riktigt bra kontrast. Denna reservdel är perfekt för dig som hartelefonen som en back up eller arbetsmobil! Vi testar alltid alla våra skärmar innan de skickas ut för att försäkra ossoch er att ni får den bästa varan, allt för att du skall få samma känsla som när telefonen var helt ny!

Byt Skärmen innan det är försent!

är du sorgligt nog får en skada för att du tappat mobilen eller när du har märkt att färgerna/touch har tappatkvalitet kan det vara dags att byta skärm! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöverinom reservdelar & mobildelar! Väljer du att själv reparera telefonen så kan du göra det,eller så kan du välja att lämna in den till oss, så fixar vi det! Dessa verktygen använder du själv för attlaga mobilen och byta ut andra delar på egen hand.Vi har även guider på hemsidan ifall du vill se hur experter reparerar telefoner.

Flera trasiga delar?

Har du otur nog att du behöver byta flera delar? Till exempel att du måste byta kamera eller batteriet såär det bra att alla delar tillsammans. Märker du att batteriet inte är som förr? Då är det enkelt attbyta den genom att köpa delarna hos och och följa våra guider! På Fix My Phone har vi grymmaprodukter för alla typer av reparationersom du kan kunna behöva göra på iPhone 6 Plus. Köp till mobiltillbehör som hjälper dig skyddadin iPhone 6 Plus som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte också passa på att köpa ett par hörlurar också,vi rekommenderar starkt  Soundpods. Riktigt bra ljud och kvalitet!Denna iPhone 6 Plus Skärm Kvalitet A – Vit är kompatibel med

  • Apple iPhone 6 Plus

Det är inga svårigheter alls att byta skärmen & LCD på din iPhone 6 Plus, följer du en guide på nätet går detfort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer. Gör du det själv så blir det även billigare att köpa mobildelar ochverktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Vi rekommenderar att du då passar på och köper ett skal som hjälper dig skydda telefonen. Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på FixMy Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.