Kit - iPhone 6 Plus Skärm Display – Originalkvalité - Svart

489.00kr

BESKRIVNING

Köp denna iPhone 6 Plus display om du inte nöjer dig med annat än det bästa. Vi rekommenderar en komplett utbytesskärm till iPhone 6 Plus som håller mycket hög kvalitet. LCD och Touch är identisk med originalskärm som Apple använder.

Ny skärm till iPhone 6 Plus

Har din iPhone 6 Plus en skadad skärm eller sprucket glas? Fungerar kanske inte skärmen alls? Vi kan erbjuda dig en utbytesskärm av högsta kvalitet.  Reservdelen är likvärdig en original skärm och levereras helt färdigmonterad från fabrik.

När du köper din utbytesskärm och verktyg hos oss och byter skärmen själv sparar du en slant och får samtidigt en iPhone som är så gott som ny som går att fortsätta anväda

Detta ingår;
– LCD-panel
– Frontpanel-glas
– Touchfunktion- digitizer

Utbytesskärmen är fabriksmonterad, för bästa resultat vid utbytet. Det innebär att LCD, glas, inre ram och touchfunktion i sitter ihop i ett paket. Skärmen har samma standard HD Retina upplösning på 401 PPI med 1920 x 1080 pixlar som Apples original display

Vad som inte medföljer i paketet är hemknapp, front-kamera, hörsnäcka eller LCD-skärmplatta, dessa överförs enkelt från din trasiga display. Det krävs att du använder samma hemknapp som monterades i fabrik för att du ska kunna fortsätta använda Touch-id funktionen.

Denna skärm fungerar endast för iPhone 6 Plus.
Så glöm inte att identifiera din iPhone innan du gör en beställning. Denna färdigmonterade skärm gör det enklare och snabbare att byta skärmen på din iPhone 6 Plus! Sen har du en fullt fungerande iPhone 6 Plus igen!

Länk till laga själv guide.

Ny skärm till iPhone 6 Plus

Har din iPhone 6 Plus en skadad skärm eller sprucket glas? Fungerar kanske inte skärmen alls? Vi kan erbjuda dig en utbytesskärm av högsta kvalitet.  Reservdelen är likvärdig en original skärm och levereras helt färdigmonterad från fabrik.är du köper din utbytesskärm och verktyg hos oss och byter skärmen själv sparar du en slant och får samtidigt en iPhone som är så gott som ny som går att fortsätta anväda

Detta ingår;- LCD-panel- Frontpanel-glas- Touchfunktion- digitizer

Utbytesskärmen är fabriksmonterad, för bästa resultat vid utbytet. Det innebär att LCD, glas, inre ram och touchfunktion i sitter ihop i ett paket. Skärmen har samma standard HD Retina upplösning på 401 PPI med 1920 x 1080 pixlar som Apples original displayVad som inte medföljer i paketet är hemknapp, front-kamera, hörsnäcka eller LCD-skärmplatta, dessa överförs enkelt från din trasiga display. Det krävs att du använder samma hemknapp som monterades i fabrik för att du ska kunna fortsätta använda Touch-id funktionen.Denna skärm fungerar endast för iPhone 6 Plus.Så glöm inte att identifiera din iPhone innan du gör en beställning. Denna färdigmonterade skärm gör det enklare och snabbare att byta skärmen på din iPhone 6 Plus! Sen har du en fullt fungerande iPhone 6 Plus igen!Länk till laga själv guide.